Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce noutăți aduce lansarea Apple din septembrie 2022. Cinci predicții realiste pentru mult așteptatul eveniment

Ce noutăți aduce lansarea Apple din septembrie 2022
Ce noutăți aduce lansarea Apple din septembrie 2022

Luna septembrie este aproape, iar odată cu venirea acesteia are loc și cel mai așteptat eveniment al toamnei, respectiv lansarea noilor telefoane de la Apple. Evenimentul este unul foarte important pentru companie, pentru că noile produse reprezintă o parte semnificativă din veniturile acesteia.

Și dacă noul iPhone este principalul motiv pentru care toți iubitorii de tehnologie așteaptă această lansare, trebuie să știi că Apple va anunța și alte produse impresionante, care cu siguranță te vor da gata.

Potrivit publicației newsweek.com, există cinci predicții realiste pentru evenimentul Apple, acestea bazându-se pe informațiile analiștilor, apelurile investitorilor, scurgerile din lanțul de aprovizionare și alte rapoarte.

1. Mai multă diferențiere între modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro

Potrivit sursei menționate mai sus, noile modele de telefoane iPhone 14 și iPhone 14 Pro vor avea mai multe diferențe între ele față de telefoanele din trecut. În ultimii ani, alegerea dintre un iPhone Pro și unul non-Pro ținea doar de dimensiunea ecranului și sistemul de cameră. Viteza și durata de viață a bateriei au fost aproape egale între iPhone-urile Pro și non-Pro, astfel că oamenii alegeau mai mult varianta ieftină. Această tendință este pe care să ia sfârșit anul acesta, noile modele de iPhone având diferențe considerabile între ele.

2. Prețuri vor fi mai mari pentru noul iPhone

Așteptați-vă să vedeți prețuri mai mari pentru cel puțin unul dintre iPhone-urile anunțate în acest an. Un analist estimează că am putea observa o creștere cu 15% a prețului mediu de vânzare al iPhone-urilor 14. Inflație? Poate. Costuri de producție crescute? Poate. Mai multe profituri de la cel mai popular produs Apple? Cu siguranță.

Există, de asemenea, speculații că modelul Pro va primi și o creștere de preț. Nu se știe dacă acest lucru vine pentru că telefonul va avea mai mult spațiu de stocare sau alte avantaje, dar oricine ia în considerare să cumpere telefonul avansat ar trebui să se obișnuiască cu ideea de a cheltui mai mult pentru acest dispozitiv.

3. Modele noi de Apple Watch

Lansarea din septembrie va aduce cu siguranță și noi modele de Apple Watch, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori. Cu toate acestea, există speculații cu privire la faptul că Apple va aduce pe piață un nou model de ceas digital, mult mai mare și mai performant, fiind o versiune Pro a ceasurilor de până acum.

Dimensiunea mai mare a ceasului va aduce implicit și o baterie mai mare. Carcasa ar putea fi realizată dintr-un material mai puternic și premium, pentru a proteja dispozitivul dacă este folosit în timpul practicării sporturilor extreme.

4. AirPods Pro a doua generație

AirPods Pro a debutat în 2019. În urma progresului AirPod-urilor standard, este probabil să fie lansate noi căști în curând. Cea mai mare întrebare nu este când, ci ce va aduce nou Apple? Putem presupune că o nouă generație de AirPods Pro va primi o ușoară reproiectare pentru a se adapta la o acustică mai bună, o detectare mai bună a urechii și o diferențiere față de modelul mai vechi. Câteva rapoarte diferite indică, de asemenea, că carcasa de încărcare poate face ca un difuzor să poată reda un sunet atunci când caută căști pierdute prin aplicația Find My. Dincolo de asta, specificul rămâne un mister. AirPods Pro ar putea primi funcții centrate pe fitness, dar rapoartele despre asta au fost până acum contradictorii.

5. Vor fi lansate noi iPad-uri în septembrie

De asemenea, se pare că vor fi lansate și noi iPad-uri în luna septembrie. Apple a declarat că noile sale sisteme de operare vor apărea în toamnă. Dar acum, se pare că iPadOS va fi amânat cu o lună mai mult decât iOS și va apărea în octombrie. Acesta este un indiciu că noile iPad-uri nu sunt încă pregătite.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite