Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii. Ce este terapia prin râs și cum te poate ajuta

Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii. Ce este terapia prin râs și cum te poate ajuta/ Freepik
Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii. Ce este terapia prin râs și cum te poate ajuta/ Freepik

Bine, deja ai și râs! Știu că credeți că este o scuză prostească pentru a avea o sărbătoare, dar gândiți-vă la asta! Râsul ajută la toate. Ajută chiar și în momentele triste și plictisitoare. Nu-mi spuneți că nu ați avut atacuri de chicotit într-un moment de seriozitate!

Ai fost vreodată nevoit să te scuzi doar pentru a părăsi camera înainte ca acel atac de chicotit să preia controlul? Dumnezeu să te ajute dacă prietenul tău este în cameră. Știați că, un prieten apropiat crește probabilitatea acestor chicoteli, nu?

Istoria acestei zile internaționale a râsului și a fericirii

Această zi se sărbătorește pe data de 8 februarie, dată calendaristică a fiecărui an. Crearea acestei zile a râsului și a fericirii a avut doar interesul cel mai bun de a ajunge la inima oamenilor. Această zi este despre încurajarea râsului, astfel încât, efectele să poată fi simțite în toate domeniile vieții. Știința a demonstrat că, râsul poate fi, de fapt, un medicament. Cei care suferă de dureri sau de boli cronice pot crește producția de endorfine. Atunci când corpul eliberează endorfine, rezultatul este o creștere a dispoziției și o scădere a durerii. Aceasta este baza pentru ceea ce s-ar putea realiza despre râs și despre cum o putem îmbogăți.

Citește și: Ziua Mondială a luptei Împotriva Cancerului. Aceasta zi onorează toate persoanele care au suferit din cauza acestei boli

Cum să celebrăm această zi a râsului și a fericirii?

Ritmul și stresul vieții te fac să te simți mai bine? Simți că nu mai este timp ziua pentru a face toate lucrurile de pe lista ta de făcut? Nu ești singur! Ia-ți un moment, poți să o faci și să vezi cum să sărbătorești râsul și să te îmbogățești. Doar un chicotit nu o va strica, pentru această sărbătoare avem nevoie de acel râs adânc pentru a ieși vizibili. Ce te poate face să râzi atât de tare încât să ai lacrimi în ochi? Planificați o întâlnire și loviți clubul local de comedie cu prietenii, potrivit Dayoftheyear.

Întărește-ți prietenia și fă-ți niște amintiri în timp ce lași râsul să-ți ridice moralul! Când ești fericit și plin de râs, ești capabil să-ți gestionezi mai bine viața și să nu te stresezi. Când locul de muncă, programul sau familia ta încep să se adauge la cerințele timpului tău, vei putea vedea cum să faci totul să funcționeze cu ușurință. Ce înseamnă să râzi și să te îmbogățești? Ei bine, asta este foarte simplu.

Citește și: Ce este CBD. Efectele terapeutice ale extractului de cânepă pentru sănătate

Când râzi, ești mai creativ. Când ești mai creativ, te poți gândi la idei și modalități de a te ajuta să fii mai productiv la locul de muncă. Acest lucru vă va face puțin mai activ și mai valoros pentru angajatorul dumneavoastră. Și vă poate face să câștigați o mărire de salariu! Dacă ești deosebit de creativ, a fi fericit și sănătos ar putea chiar să te conducă la nașterea unei idei unice pe care ai putea să o urmezi până la bancă, potrivit Dayoftheyear.

Doar sărbătorind râsul și îmbogățind această zi, s-ar putea să puteți face exact asta! Ia-ți ideea, du-o în zona productivității crescute și fii mai puțin stresat cu mintea, corpul. Râzi și îmbogățește-te! Aceasta este ideea zilei de azi.

Te-ar putea interesa și