ADVERTISEMENT

Michael Jackson așa cum nu l-ai mai auzit. Imagini rare cu artistul folosindu-și vocea groasă: „Nu eram pregătit pentru asta”

Michael Jackson
Michael Jackson

Imagini rare Michael Jackson, în care își folosește vocea groasă, în timpul unui concert, au reapărut acum, iar oamenii sunt de-a dreptul șocați.

Un videoclip distribuit pe platforma de socializare Reddit, cu titlul „Michael Jackson folosindu-și vocea groasă, în timpul unui spectacol din Copenhaga, anul 1997”, l-a arătat pe celebrul cântăreț folosindu-și vocea într-un mod inedit. Acesta cânta într-un mod diferit față de cum erau obișnuiți fanii, iar reacția acestora după vizualizarea imaginilor este uimitoare.

Citește și: Smiley și-a anulat concertele pentru următoarele 7 zile. Artistul trebuia să cânte la un eveniment organizat de un primar pro-rus, fugar din Basarabia

„Pur și simplu m-a lăsat cu gura căscată!”, a scris un utilizatori pe Reddit, după ce a auzit un sunet diferit de vocea inițială a celebrului cântăreț. „Nu eram pregătit pentru asta”/ „Nu e de mirare că oamenii din generația mea l-au iubit atât de mult”/ „Uimitor! Nu l-am mai auzit niciodată cântând așa. A sunat ca o persoană complet diferită.”/ „E atât de ciudat!”, au scris alți internauți.

Citește și: Takeoff, rapperul din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat în cap la o petrecere. Artistul avea 28 de ani

Clipul vine de la un concert din Copenhaga, din anul 1997, ca parte a turneului său din acea perioadă, și, sincer, i-a uimit pe toți cei prezenți, relatează Unilad. În videoclipul viral, Michael își interpretează cântecul pe scenă, când iese din falsetto pentru a cânta: „One thing in life you must understand/ The truth of lust woman to man/ So open the door and you will see/ There are no secrets/ Make your move/ Set me free”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite