ADVERTISEMENT

Takeoff, rapperul din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat în cap la o petrecere. Artistul avea 28 de ani

Takeoff, rapperul din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat în cap la o petrecere
Takeoff, rapperul din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat în cap la o petrecere

Rapperul Takeoff, unul dintre cei trei membri ai trupei Migos, a murit la vârsta de doar 28 de ani, după ce a fost împușcat în pat la o petrecere, potrivit publicației TMZ.

Petrecerea unde a fost ucis rapperul avea loc în Houston, Texas. Artistul Takeoff, pe numele lui real Kirshnik Khari Ball, a fost declarat mort la fața locului, după ce a fost împușcat fatal pe o pistă de bowling, în toiul nopții, în jurul orei 2.30. Incidentul a pornit de la o altercație care a izbucnit la petrecere și cineva a deschis focul.

Citește și: Rapperul Nosfe a murit la doar 37 de ani. Mesajul dureros al soției sale: „N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost”

Takeoff făcea parte, din 2008, din trupa Migos alături de verii săi Offset și Quavo. Acesta din urmă era și el prezent la petrecere, dar a scăpat nevătămat. Alte două persoane au fost și ele rănite și au ajuns la spital. Imediat, mai mulți colegi de breaslă și persoane publice din alte domenii au început să scrie pe rețelele sociale mesaje de condoleanțe pentru Takeoff.

Cine a fost rapperul Takeoff

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în anul 1994. El a început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și verișorul lui, în anul 2008 sub numele Polo Club. În anul 2011, trioul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

Citește și: Artistul Post Malone, internat la spital după ce a căzut pe scenă în timpul unui concert

Doi ani mai târziu, trupa Migos a lansat „Versace”, primul lor hit mainstream. Melodia a prins la public și a fost în cele din urmă remixată de rapperul canadian Drake, care a continuat să aibă o asociere de lungă durată cu toți cei trei membri ai trupei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite