Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Artistul Post Malone, internat la spital după ce a căzut pe scenă în timpul unui concert

Post Malone/ BBC
Post Malone/ BBC

Cântărețul american Post Malone a fost internat la spital, la o săptămână după ce a căzut pe scenă, în timpul unui concert.

„În turneu, de obicei mă trezesc în jurul orei 16:00, iar azi m-am trezit cu un trosnet pe partea dreaptă a corpului. Mi-a fost aşa de bine seara trecută, dar azi m-am simțit atât de diferit faţă de înainte. Îmi este foarte greu să respir şi simt un junghi ori de câte ori respir sau mă mișc. Acum suntem la spital, dar cu durerea asta nu pot să susțin spectacolul din seara asta”, a scris artistul în vârstă de 27 de ani pe Twitter, sâmbătă, când a anunțat anularea unui concert pe care urma să-l susțină la Boston.

Citește și: Blake Lively, stresată de paparazzi după ce a anunțat că este însărcinată. Reacția actriței: „Mă speriați pe mine și pe copiii mei”

Rapperul le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere după ce a căzut weekend-ul trecut într-o deschizătură aflată pe scenă, în timpul unui concert la St. Louis, eveniment despre care a declarat că l-a „lăsat fără aer”. Deschizătura din podea trebuia să permită coborârea instrumentelor în zona inferioară a scenei, potrivit Agerpres.

Citește și: Kim Kardashian, acuzată, din nou, că și-a editat fotografiile. Detaliul care a dat-o de gol pe celebra vedetă

Medicii au intervenit şi i-au acordat îngrijiri medicale lui Post Malone, care a părăsit scena. El a revenit şi a continuat concertul, conform TMZ.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite