ADVERTISEMENT

Kim Kardashian, acuzată, din nou, că și-a editat fotografiile. Detaliul care a dat-o de gol pe celebra vedetă

Kim Kardashian/ Foto: Instagram
Kim Kardashian/ Foto: Instagram

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, fiind urmărită de peste 329 de milioane de fani pe rețelele de socializare. Fosta soție a rapperului Kanye West a devenit modelul multor femeie de-a lungul timpului, însă unii dintre fani s-au săturat să vadă că aceasta și-a editat fotografiile pentru a părea „perfectă”.

Recent, un utilizator de pe TikTok cu ochi de vultur și-a dat seama că vedeta de reality show a apelat, din nou, la aplicațiile de editare a fotografiilor, arătându-le tuturor detaliu care o dă de gol pe aceasta. Într-un videoclip realizat pe contul său, internautul a făcut câteva capturi la un clip video postat de celebra vedetă, demonstrând că aceasta și-a editat mușchiul trapez din jurul gâtului și al umerilor.

„Kim Kardashian este renumită pentru că-și editează pozele în Photoshop. Cum mi-am dat seama? Pai poate că gâtul ei pare mai mic în fotografie, față de videoclip?”, a scris utilizatorul la descrierea clipului video postat pe contul său de TikTok.

Kim a postat într-un carusel o fotografie în care se află în piscină, savurând un cocktail cu paiul. Ulterior, aceasta a postat și un videoclip în care face acest lucru, însă acesta a fost momentul în care fanii și-au dat seama că imaginile sunt editate. Pentru a dezvălui aparenta lucrare a lui Kim, utilizatorul a realizat câteva capturi din videoclip și le-a pus lângă poza editată a acesteia.

Acesta este unul dintre cele mai recente încercări ale lui Kim Kardashian de a-și edita pozele, vedeta fiind cunoscută pentru faptul că folosește filtre sau aplicații pentru a-și perfecționa fotografiile. Una dintre cele mai faimoase încercări ale lui Kim de a-și edita fotografiile a fost atunci când a editat-o pe fiica lui Khloé Kardashian, True, pe corpul fiicei lui Kylie Jenner, Stormi, într-o fotografie dintr-o excursie la Disneyland.

Poză cu Stormi editată de Kim Kardashian/ Foto: Page Six
Poză cu Stormi editată de Kim Kardashian/ Foto: Page Six

Gafa făcută de Kim a fost descoperită după ce Khloé a postat accidental fotografie originală. Atunci, Kim a venit cu explicații în fața fanilor, susținând că: „Am întrebat-o pe Kylie dacă dorește să public fotografia, însă ea nu simțea să-și expună fiica în acel moment, așă că am respectat asta. Dar nu avea să-mi strice feed-ul pe Instagram. Chicago purta roz și se potrivea perfect”, a declarat Kim Kardashian în urmă cu ceva timp.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite