Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O tânără a urmat programul de antrenament al lui Kim Kardashian pentru o zi întreagă. Ce a observat aceasta în decursul a 24 de ore

O tânără a urmat programul de antrenament al lui Kim Kardashian pentru o zi întreagă
O tânără a urmat programul de antrenament al lui Kim Kardashian pentru o zi întreagă

Când vine vorba de standardele frumuseții, Kim Kardashian este una dintre vedetele care investește foarte mult într-o siluetă perfectă. Aceasta are foarte mare grijă în tot ceea ce înseamnă alimentație, sport și o întreținere cât mai bună a tenului.

Pentru a deține acea siluetă de zeiță, Kim face sport șase zile pe săptămână cu sesiuni, începând de la ora șase dimineața și cu un interval orar de o oră și jumătate. De asemenea, practică și Pilates, pentru că o ajută să-și îmbunătățească rezistența și flexibilitatea.

Astfel că, o tânără din Marea Britanie s-a încumetat și a încercat această metodă de a-ți întreține corpul. Bazându-se pe ceea ce a găsit pe rețelele de socializare și în cadrul interviurilor, legat de acest antrenament, exceptând sala personală de sport, antrenorul personal și planul personalizat de nutriție.

Prima dată când a început și alarma i-a sunat la 4:30 dimineața, se tot gândea că, chiar e nevoie să facă acest lucru. De ce anume i-a venit ei să se compare cu această persoană, care pe lângă că are un antrenament foarte dificil, mai este și una dintre femeile care arată cel mai bine din univers. Așa că, s-a ridicat din pat, cu greu, dar s-a ridicat. S-a spălat pe față cu puțină apă, a băut două pahare de apă și și-a făcut o cafea pentru a putea începe acest antrenament complicat al lui Kim, relatează Newsweek.

Kim folosește un antrenor personal, lucrul care acestei tinere îi lipsea cu desăvârșire. Antrenorii personali sunt extrem de costisitori și cu siguranță bugetul ei nu făcea față unui specialist precum cel pe care îl are fosta soție a lui Kanye West. Așa că, s-a trezit cu ideea de a-l pune pe iubitul său să joace rolul de antrenor personal al ei.

După ce a ajuns la sală, s-a simțit mult mai bine, după spusele sale. Cele 10 minute de mers pe jos au făcut-o să se poată trezi cu adevărat, după această oră devreme. Ea e de părere că, este destul de sportivă și că deține un nivel de fitness destul de bunicel, însă, atunci când a început antrenamentul i s-a arată tocmai contrariul. Ea face sport ocazional și își impune de multe ori să facă tot mai mult sport, însă, cu siguranță, nu este genul de persoană care să se dedice întru totul în lucrarea unor anumiți mușchi ai corpului. Kilogramele sunt destul de îngrijorătoare pentru ea, așa că, acesta este și aspectul care o pune de multe ori în dificultate.

Într-un sfârșit și-a făcut curaj și a intrat în zona secțiunii de greutate, care, de altfel, era destul de plină de oameni. Kim face o mulțime de exerciții cu greutăți în timpul antrenamentelor ei, așa că, s-a hotărât să încerce și ea, dar cu altă tehnică și greutate. Cum ea nu este Kim și nu face acest lucru în fiecare zi, a încercat să acopere zona de greutăți într-o singură sesiune. Prietenul ei este cel care i-a spus că a utilizat greșit greutățile, probabil rănindu-și și spatele pentru o bună serie de 15 minute. Odată ce aceste greutăți și antrenarea coapselor au terminat-o de nu se mai putea ține pe picioare, a zis să încerce mingile cu greutăți. Acestea i se păreau mai grele decât ar fi părut. Le-a lăsat și pe acestea acolo. Au urmat apoi antrenarea șoldurilor, exercițiile de braț și de picioare, folosind niște benzi de rezistență. Ceea ce i s-a potrivit ei cel mai bine au fost alergările de foarte dimineață. Aceste sprinturi scurte au ajutat-o să-și ducă la bun sfârșit multe dintre task-urile pe care le avea.

A mers apoi să practice și Pilates, iar aici a fost și mai interesant. Instructorul a fost foarte călduros și primitor, dar puțin speriat când a auzit că nu a mai practicat Pilates până acum. Acesta a întrebat-o dacă a mai încercat vreodată yoga, iar aceasta a spus că da. Ceea ce era o mare minciună. Ea ne spune că, antrenamentul este unul destul de greu și că s-a simțit foarte jenată de performanța pe care a avut-o.

După o zi în care a pus în aplicare rutina lui Kim Kardashian, tânăra a ajuns la concluzia că nu e deloc atât de simplu pe cât pare. Mai mult, aceasta susține că, persoanele cu un job destul de încărcat și care doresc să realizeze acest antrenament, trebuie neapărat să-și ia un antrenor personal, pentru că singure nu vor reuși.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite