Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Smiley și-a anulat concertele pentru următoarele 7 zile. Artistul trebuia să cânte la un eveniment organizat de un primar pro-rus, fugar din Basarabia

Smiley
Smiley

Smiley a anunțat în urmă cu puțin timp ce pagina sa de Facebook că și-a anulat toate concertele și evenimentele, inclusiv înregistrările de la studio, din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul artistului vine la puțin timp după ce s-a aflat că acesta era cap de afiș la un eveniment din Republica Moldova, organizat de un prima pro-rus.

„Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: “Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grija de voi!”, a scris Smiley pe contul său de Facebook.

Postarea cântărețului vine la scurt timp după ce s-a aflat că acesta va fi cap de afiș la un eveniment din Republica Moldova, organizat de un primar pro-rus, fugar din Basarabia. Concertul trebuia să aibă loc mâine, 8 noiembrie, cu ocazia zilelor orașului.

Primarul care organizează evenimentul este Pavel Verejanu și este membru al Partidului pro-rus ȘOR. Conform Libertatea, întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, președintele de raion fiind Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid. Partidul a fost fondat și este condus de Ilan Șor, om de afaceri moldovean, care, la finalul lunii octombrie, a fost inclus de autoritățile americane, alături de Vladimir Plahotniuc, pe lista persoanelor sancționate prin înghețarea tuturor activelor deținute în Statele Unite. Aceeași măsură a fost luată de trezoreria Statelor Unite și împotriva Partidului ȘOR.

Contactat de sursa citată, Smiley spune că „momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”. Întrebat dacă a cunoscut organizatorii evenimentului în momentul în care a semnat contractul, artistul român spune că nu se implică în astfel de chestiuni și le lasă în grija staff-ului său.

„În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite