Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Mesaje și urări de Sfânta Maria. Iată ce felicitări le poți trimite sărbătoriților din familie și prietenilor

Mesaje și urări de Sfânta Maria/ Pexels
Mesaje și urări de Sfânta Maria/ Pexels

Sfânta Maria este una dintre cele mai așteptate sărbători de către români. O mulțime de oameni poartă numele de Maria/Marian/ Marius, astfel că vă oferim câteva idei de mesaje și urări pe care le puteți trimite membrilor din familie și prietenilor care își sărbătoresc ziua de nume.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfânta Maria

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viată. La mulți ani, Maria!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!

De Sfânta Maria să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viată. Să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!

La mulți ani Maria! Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos.

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasa!

La mulți ani și mult noroc în aceasta zi specială. Iți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele.

Mesaje şi urări haioase de Sfânta Maria

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulți ani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Dragă prietenă/prietene, pregătește băutura, că venim să te urăm. Este ziua ta de nume şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu știu dacă îți place numele pe care ţi l-au ales părinții, dar eu îți urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că știu că eşti descurcăreț. Nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viața ta eşti deja o celebritate. Îți doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gașca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toți vor să te ureze şi să te îmbrățișeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îți zic acum: La mulţi ani!

Azi la meteo s-a anunțat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Te-ar putea interesa și