Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Serialul documentar despre Harry şi Meghan va fi lansat pe Netflix pe 8 decembrie

Harry şi Meghan
Harry şi Meghan

Serialul documentar aşteptat cu nerăbdare de familia regală britanică despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix, a anunţat joi biograful cuplului, gigantul de streaming lansând un scurt trailer, informează AFP joi.

Potrivit biografului Omid Scobie, serialul în şase episoade va „împărtăși cealaltă faţă a poveștii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat”, relatează Agerpres.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry au un câine nou. Numele hilar pe care ducii de Sussex i l-au dat patrupedului

În trailer, intitulat sobru „Harry & Meghan”, sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului pe o muzică dramatică. ”Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise”, spune Harry. ”A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, adaugă el.

Anunțul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soției sale Kate, aflați în relații reci cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California. Vizita prinţului va culmina vineri cu cea de-a doua ediție a premiului său pentru mediu „Earthshot”, care va avea loc la Boston (nord-est).

William, moștenitorul coroanei, a fost în mod notoriu în dezacord cu fratele său de când el şi Meghan au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de nașterea acestuia.

Citește și: Prințului Harry i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat ducele de Sussex

De atunci, cei doi frați au apărut împreună doar în rare ocazii, cel mai recent în septembrie, la câteva zile după moartea Elisabetei a II-a, într-o atmosferă rece la Castelul Windsor. „Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?”, spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un „eveniment global”.

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promițând, de asemenea, o serie de dezvăluiri jenante. Începutul vizitei prinţului William în Statele Unite a fost deja perturbat de o controversă rasistă care a avut loc marţi seară la Palatul Buckingham. Lidera de culoare a unei organizaţii de auto-ajutorare a afirmat că, la o recepție, naşa prinţului şi prietenă apropiată a Elisabetei a II-a, Susan Hussey, a insistat să îl întrebe de unde „vine cu adevărat”.

Te-ar putea interesa și