Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cartea de memorii a prinţului Harry, „Spare”, va fi lansată în ianuarie 2023

Cartea de memorii a prinţului Harry/ BBC
Cartea de memorii a prinţului Harry/ BBC

Prințul Harry îşi va lansa memoriile în ianuarie 2023, a anunţat Penguin Random House, potrivit site-ului publicaţiei britanice The Independent. Cartea „personală şi emoţionantă” a ducelui de Sussex, intitulată „Spare”, va fi lansată pe 10 ianuarie.

Veniturile obţinute din această carte vor sprijini două organizaţii caritabile. Prima este Sentebale, căreia Harry i-a donat 1,5 milioane de dolari (1,29 milioane de lire sterline). Harry a fondat organizaţia, care sprijină copiii şi tinerii vulnerabili din Lesotho şi Botswana, bolnavi de HIV/SIDA, împreună cu prinţul Seeiso.

Citește și: Prințul Harry va regreta ultima conversație cu prințesa Diana pentru tot restul vieții sale. Ce s-a întâmplat în momentul când mama sa a murit

A doua organizaţie este WellChild, aflată sub patronajul lui Harry de 15 ani, care va primi o donaţie de 300.000 de lire sterline. WellChild face posibil ca tinerii şi copiii cu nevoi complexe de sănătate să fie îngrijiţi la domiciliu în loc de spital, ori de câte ori este posibil, relatează Agerpres.

„A fost una dintre cele mai sfâșietoare imagini ale secolului XX: doi băieți, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată şi îngrozită”, se indică în descrierea oficială a cărții. „În timp ce Diana, Prinţesa de Wales, era înmormântată, miliarde de oameni s-au întrebat ce gândesc şi ce simt prinții – şi cum se vor desfăşura viețile lor de acum încolo. Pentru Harry, aceasta este, în sfârșit, acea poveste”, se precizează în descriere.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry au un câine nou. Numele hilar pe care ducii de Sussex i l-au dat patrupedului

„Cu onestitatea sa brută şi neabătută, ‘Spare’ este o publicaţie de referinţă, plină de informaţii, revelaţii, autoexaminare şi înţelepciune greu câștigată despre puterea eternă a iubirii asupra durerii”, continuă aceasta.

Un audiobook narat de prinţ va fi, de asemenea, lansat pe 10 ianuarie.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite