Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și prințul Harry au un câine nou. Numele hilar pe care ducii de Sussex i l-au dat patrupedului

Meghan Markle și prințul Harry/ Foto: Instagram
Meghan Markle și prințul Harry/ Foto: Instagram

Meghan Markle și prințul Harry le-au făcut o surpriză copiilor lor, Archie și Lilibet, adoptând un nou animal de companie. Ducii de Sussex au adus acasă un câine din rasa Beagle, în vârstă de șapte ani. Cei doi și-au numit noul membru al familiei într-un mod hilar.

Fosta actriță și nepotul Reginei Elisabeta au adoptat câinele dintr-un adăpost pentru animale din Los Angeles, motivând că nu au vrut să ia un pui pentru copiii lor, ci un câine adult căruia să-i ofere o șansă la un trai mai bun. Câinele din rasa Beagle are șapte ani și a crescut într-un centru pentru animale.

Meghan Markle și prințul Harry sunt cunoscuți pentru faptul că își numesc câinii în cele mai hilare moduri, astfel că, noul membru al familiei nu putea să primească un nume bana. Cățelușa a fost botezată Mamma Mia, însă cuplul și cei doi copii ai lor o strică doar Mia, potrivit publicației Mirror.

Noul animal de companie se alătură familiei din Montecito, California, compuse de Meghan, Harry, copiii lor, Archie și Lilibet, dar și a celorlalți câini pe care îi au, respectiv Guy, un alt Beagle și Pula, un Labrador.

Mamma Mia a ajuns la ducii de Sussex, după ce Meghan a contactat o organizație numită Beagle Freedom Project cu sediul în California. Potrivit lui Shannon Keith, care conduce proiectul, ea a fost sunată de soția prințului Harry, aceasta exprimându-și interesul de a adopta un beagle. Astfel, ducii au făcut o vizită centrului, în afara orelor de program, împreună cu doi paznici, conform reprezentantului, și s-au îndrăgostit pe loc de Mia, jucându-se cu acesta și cu cei opt dintre puii ei nou-născuți.

Shannon Keith a susținut că Meghan nu și-a dorit să adopte un pui, ci pe cățelușa mai în vârstă. „Ducesa o ținea în brațe pe Mia și a spus: «O adoptăm. Nu vrem un cățeluș de Crăciun. Ne dorim să-i ajutăm și pe cei mai în vârstă»”, a declarata femeia pentru Los Angeles Times.

Nu este prima dată când Meghan adoptă un câine dintr-un adăpost pentru animale. În anul 2012, ea l-a adoptat pe câinele său Bogart, un amestec de Ciobănesc și Labrador German. Atunci când a fost să-l ia pe Bogart, Meghan a declarat că s-a întâlnit cu prezentatoare talk-show-ului Ellen DeGeneres, care a convins-o să ia animalul de companie.

Într-un interviu pentru Best Health, oferit de Meghan în 2017, aceasta a povestit cum s-a întâmplat: „Ellen m-a văzut și m-a întrebat «Este câinele tău?», iar eu am răspuns «Nu». Ea mi-a zis imediat: «Trebuie să iei câinele». Eu am răspuns atunci: «Ei bine, mă hotărăsc». Și ea a spus imediat: «Salvează câinele!». Eu stăteam acolo, ținându-l în brațe și ea mi-a spus: «Te-ai gândit deja la un nume pentru el?». Am spus: «Cred că l-aș numit Bogart», iar ea mi-a spus «Du câinele acasă». A ieșit din adăpost și se îndrepta spre mașina ei, dar în loc să urce, s-a întors și a bătut în fereastră la mine, strigând «Ia câinele!». Și așa l-am adus acasă. Pentru că Ellen mi-a spus”.

Meghan Markle a locuit în Toronto împreună cu Bogart și Guy pe vremea când aceasta era actriță în serialul „Suits”. Când s-a mutat în Marea Britanie și s-a stabilit la casă soțului ei, prințul Harry, Meghan l-a adus doar pe Guy, mărturisind cu tristețe că Bogart era prea bătrân pentru a zbura cu avionul.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite