Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Jenna Ortega a devenit oficial cea mai populară actriță din lume. La doar 20 de ani a intrat în topul celor mai cunoscute actrițe

Jenna Ortega
Jenna Ortega

Jenna Ortega a devenit oficial cea mai populară actriță din lume. Tânără în vârstă de doar 20 de ani a intrat în topul celor mai cunoscute actrițe după ce a interpretat rolul principal în serialul Netflix „Wednesday”.

Topul a fost realizat de IMDb, pe baza voturilor de la fani, astfel că, Jenna Ortega ocupă primul loc în preferințele oamenilor din întreaga lume, urmată de Emma Myers, colega sa, care a interpretat rolul lui Enid Sinclair în serialul „Wednesday”.

Citește și: Primele declarații ale regizorului Tim Burton despre serialul „Wednesday”: „Am simţit că a fost scris pentru mine”

Jenna Ortega a fost vegană înainte să filmeze în România

Jenna Ortega se bucură în aceste momente de atenția publicului, după ce a interpretat personajul principal din serialul Netflix „Wednesday”. În ultima perioadă, actrița a fost prezentă la nenumărate interviuri și emisiuni, unde a promovat noul serial și a răspuns la întrebările fanilor, care și-au dorit să o cunoască mai bine.

Citește și: Sezonul doi din „Wednesday” ar putea apărea curând. Producătorul executiv al serialului a confirmat totul

În timpul unei emisiuni, în care aceasta trebuia să răspundă la cele mai căutate întrebări despre ea pe Google, Jenna Ortega a dezvăluit că a fost vegană până să ajungă în România, unde a filmat o mare parte din serial. Potrivit actriței, mâncarea din România a fost complet diferită față de cea cu care era ea obișnuită și nu a putut găsi nimic care să se potrivească cu cerințele sale nutriționale.

„Am fost vegană foarte multă vreme, dar am încetat să mai fiu vegană când am plecat în România să filmez Wednesday. Mâncarea de acolo este foarte diferită și nu îmi îndeplineam cerințele nutriționale, așa că am început să mănânc din nou pește. Deci în prezent sunt pescetariană”, a mărturisit actrița în timpul interviului pentru Wired.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite