Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Jenna Ortega a fost vegană înainte să filmeze în România. Motivul pentru care actrița și-a schimbat dieta în timpul petrecut la noi în țară

Jenna Ortega
Jenna Ortega

Jenna Ortega se bucură în aceste momente de atenția publicului, după ce a interpretat personajul principal din serialul Netflix „Wednesday”. În ultima perioadă, actrița a fost prezentă la nenumărate interviuri și emisiuni, unde a promovat noul serial și a răspuns la întrebările fanilor, care și-au dorit să o cunoască mai bine.

În timpul unei emisiuni, în care aceasta trebuia să răspundă la cele mai căutate întrebări despre ea pe Google, Jenna Ortega a dezvăluit că a fost vegană până să ajungă în România, unde a filmat o mare parte din serial. Potrivit actriței, mâncarea din România a fost complet diferită față de cea cu care era ea obișnuită și nu a putut găsi nimic care să se potrivească cu cerințele sale nutriționale.

Citește și: Primele declarații ale regizorului Tim Burton despre serialul „Wednesday”: „Am simţit că a fost scris pentru mine”

„Am fost vegană foarte multă vreme, dar am încetat să mai fiu vegană când am plecat în România să filmez Wednesday. Mâncarea de acolo este foarte diferită și nu îmi îndeplineam cerințele nutriționale, așa că am început să mănânc din nou pește. Deci în prezent sunt pescetariană”, a mărturisit actrița în timpul interviului pentru Wired.

Sezonul doi din „Wednesday” ar putea apărea curând

Sezonul doi din „Wednesday” a intrat deja în discuțiile producătorilor, mai ales după ce au văzut succesul pe care l-a avut drama. Producția marca Netflix i-a cucerit iremediabil pe fani, iar acum toți așteaptă cu sufletul la gură să afle când va apărea sezonul doi.

Producătorul executiv și co-creatorul Alfred Gough a confirmat zvonurile legate de un al doilea sezon „Wednesday”. Acesta a sugerat o posibilă continuare, în timpul unui interviu pentru Empire: „Am vorbit cu Miles Millar (scenaristul) și cu siguranță există multe lucruri de explorat în lumea Familiei Addams”.

De asemenea, Miles Millar a confirmat și el acest lucru în timpul unui interviu acordat pentru TV Line. Acesta susține că în momentul acesta discuțiile sunt în desfășurare și sunt dornici să se concentreze și asupra altor membri ai familiei emblematice, nu doar pe Wednesday, potrivit Daily Mail. Acesta a dezvăluit că subiectul sezonului doi ar putea fi chiar relația dintre Wednesday, care este interpretată de Jenna Ortega și mama ei, Morticia, interpretată de Catherine Zeta-Jones.

Citește și: Ce părere are Tim Burton despre România. Regizorul a filmat serialul „Wednesday” la noi în țară: „E ceva memorabil”

„Ne-am dat seama că am atins tot ceea ce trebuie cu aceste personaje, iar actorii sunt uimitori în aceste roluri. Catherine este o Morticia iconică. Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru spectacol, iar ideea că Wednesday încearcă să-și croiască propriul drum în afara familiei este importantă. De dorim să prezentăm în continuare familia așa cum am făcut-o în acest sezon, dacă ar fi să continuăm cu al doilea”, a declarat Miles Millar.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite