Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Sezonul doi din „Wednesday” ar putea apărea curând. Producătorul executiv al serialului a confirmat totul

Wednesday
Wednesday

Sezonul doi din „Wednesday” a intrat deja în discuțiile producătorilor, mai ales după ce au văzut succesul pe care l-a avut drama. Producția marca Netflix i-a cucerit iremediabil pe fani, iar acum toți așteaptă cu sufletul la gură să afle când va apărea sezonul doi.

Producătorul executiv și co-creatorul Alfred Gough a confirmat zvonurile legate de un al doilea sezon „Wednesday”. Acesta a sugerat o posibilă continuare, în timpul unui interviu pentru Empire: „Am vorbit cu Miles Millar (scenaristul) și cu siguranță există multe lucruri de explorat în lumea Familiei Addams”.

De asemenea, Miles Millar a confirmat și el acest lucru în timpul unui interviu acordat pentru TV Line. Acesta susține că în momentul acesta discuțiile sunt în desfășurare și sunt dornici să se concentreze și asupra altor membri ai familiei emblematice, nu doar pe Wednesday, potrivit Daily Mail.

Citește și: Ce părere are Tim Burton despre România. Regizorul a filmat serialul „Wednesday” la noi în țară: „E ceva memorabil”

Acesta a dezvăluit că subiectul sezonului doi ar putea fi chiar relația dintre Wednesday, care este interpretată de Jenna Ortega și mama ei, Morticia, interpretată de Catherine Zeta-Jones.

„Ne-am dat seama că am atins tot ceea ce trebuie cu aceste personaje, iar actorii sunt uimitori în aceste roluri. Catherine este o Morticia iconică. Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru spectacol, iar ideea că Wednesday încearcă să-și croiască propriul drum în afara familiei este importantă. De dorim să prezentăm în continuare familia așa cum am făcut-o în acest sezon, dacă ar fi să continuăm cu al doilea”, a declarat Miles Millar.

Noul spin-off al lui Tim Burton îi are în prim-plan pe membrii familiei Addams, concentrându-se în special pe tânăra Wednesday. Serialul a a fost lansat pe Netflix pe 23 noiembrie și a devenit rapid unul dintre cele mai vizionate seriale, depășind serialele „The Crown”, „1899” și „Dead to Me”.

Citește și: Primele declarații ale regizorului Tim Burton despre serialul „Wednesday”: „Am simțit că a fost scris pentru mine”

Din distribuție mai fac parte și Catherine Zeta-Jones, în rolul Morticiei, Luis Guzmán, în rolul lui Gomez, alături de Fred Armisen, în rolul unchiului Fester, și Isaac Ordonez, în rolul lui Pugsley. Christina Ricci, care a jucat rolul lui Wednesday în „The Addams Family (1991)” și „Addams Family Values ​​(1993)”, joacă, de asemenea, în serialul Netflix ca Miss Thornhill. Mai mult, actorul român George Burcea se regăsește și el în serial, interpretând rolul lui Lurch, iar Victor Dorobanțu este nimeni altul decât Thing, „mâna de ajutor” a lui Wednesday.

Primul sezon se termină cu Wednesday care se întoarce acasă la familia ei pentru vacanța de sărbători, după ce a terminat primul său semestru la Academia Nevermore, unde și-a perfecționat abilitățile și a rezolvat o mulțime de mistere.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite