Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Primele declarații ale regizorului Tim Burton despre serialul „Wednesday”: „Am simţit că a fost scris pentru mine”

Tim Burton
Tim Burton

Tim Burton păşeşte în lumea macabră şi supranaturală a familiei Addams cu un nou serial intitulat „Wednesday”. Celebrul cineast a făcut primele declarații despre noua producție, care va fi lansată pe 23 noiembrie.

Producţia Netflix este centrată în jurul personajului Wednesday Addams, reprezentată de obicei ca un copil în filmele sau spectacolele precedente din universul familiei Addams, dar care acum este o adolescentă ce urmează cursurile unui liceu pentru excluşi, încercând să-şi controleze puterile supranaturale şi să se comporte conform vârstei.

Burton, cunoscut pentru melanjul de bizar şi fermecător în filme precum ”Edward Scissorhands” şi ”Big Fish”, regizează primele patru din cele opt episoade ale noului serial.

Citește și: Cele mai noi filme și seriale terifiante care au fost lansate pe Netflix. Iată la ce te poți uita în noaptea de Halloween

„Am simţit că a fost scris pentru mine întrucât… m-am simţit ca ea când eram în liceu”, a declarat Burton, cunoscut pentru melanjul de bizar şi fermecător în filme precum „Edward Scissorhands” şi „Big Fish”, la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games desfăşurat în Italia. „Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, îmi este familiar… aşa că mi-a fost foarte uşor să mă identific cu toate aceste lucruri. Familia Addams a fost prezentată foarte bine din perspective diferite. Îmi place ideea de a mă focaliza pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă”, a mai spus cineastul.

Serialul abordează teme precum trauma şi sănătatea mintală, iar Wednesday, interpretată de Jenna Ortega, merge la psiholog – scene despre care Burton spune că sunt importante pentru el personal, relatează Agerpres.

„Încă mai am probleme… mă simt foarte norocos… am o supapă, desenul sau regia de film, prin care exorcizez cumva o parte dintre aceşti demoni şi mă ocup de o parte din probleme”, a declarat Burton. „Aşa că văzând-o pe ea…. şi felul în care face faţă situaţiei este un lucru important pentru mine”.

Citește și: Când apare sezonul 2 din House of the Dragon. Jon Snow ar putea avea parte de o continuare

Din distribuţia serialului „Wednesday” mai fac parte Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman în rolul părinţilor lui Wednesday, Morticia şi Gomez Addams, iar Christina Ricci, care a interpretat personajul Wednesday în două filme din anii 1990, o interpretează pe profesoara Miss Thornhill. Ricci a mai colaborat cu Burton la lungmetrajul ”Sleepy Hollow”, alături de Johnny Depp, un vechi colaborator al lui Burton.

Întrebat dacă ar colabora din nou cu Depp, care încearcă să-şi refacă cariera după procesul de defăimare intentat fostei soţii Amber Heard, Burton a spus: „Dacă va apărea ceva potrivit, atunci desigur. Nu am chestii de genul o să lucrez cu fosta mea soţie sau cu prietenii sau asta sau ailaltă… întrucât fac pur şi simplu lucruri pentru că vreau să le fac”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite