Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Când apare sezonul 2 din House of the Dragon. Jon Snow ar putea avea parte de o continuare

House of the Dragon
House of the Dragon

House of the Dragon s-a terminat de curând, însă fanii pot sta liniștiți pentru că urmează și sezonul 2. Ultimul episod din sezonul acesta a fost plin de evenimente șocante, care i-au lăsat pe fani cu o dorință acută pentru sezonul 2.

Atenție! Acest articole conține mici spoilere din „House of the Dragon”.

Când apare sezonul 2 din House of the Dragon

Fanii sunt acum entuziasmați să afle când le vor putea vedea din nou pe personajele lor preferate din serialul HBO MAX. Deși sezonul 2 a fost anunțat înainte de difuzarea primului sezon, filmările pentru acesta încă nu au început. Co-creatorul și producătorul executiv al serialului, Ryan Condal, a dezvăluit că vor reveni pe platourile de filmare la începutul anului 2023.

„Fiecare sezon din Game of Thrones s-a filmat după ce anteriorul a fost difuzat complet, iar același lucru se va întâmpla și acum. Trebuie, într-adevăr, să ne apucăm de filmările pentru sezonului 2 acum pentru a ține pasul cu apetitul sănătos al fanilor noștri pentru material și cu nevoia și dorința HBO de a lansa serialul într-un interval de timp rezonabil de la sezon la sezon”, a declarat Ryan Condal.

Citește și: Emily Carey, despre scenele de sex din „House of the Dragon”. Actrița s-a filmat nud cu un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă decât ea: „Am fost puțin îngrijorată”

Ce se va întâmpla în sezonul 2

Fără să dezvăluie prea multe din primul sezon, „Dansul Dragonilor”, cartea scrisă de George RR Martin sugerează că războiului civil dintre Targaryen va începe cu adevărat. În ultimele momente ale primului sezon, Rhaenyra este informată despre moartea fiului ei Lucerys, ucis fiind de Aemond și de dragonul lui. Expresia feței ei arată clar intenția de a începe un război.

Citește și: Serialul „House of the Dragon” împletește ecouri din lumea reală într-un tărâm fantezist. Violența și misoginismul, expuse la cote maxime

Când va apărea continuarea lui Jon Snow

De asemenea, fanii seriei Game of Thrones au mai primit o veste bună, căci s-a confirmat faptul că povestea lui Jon Snow continuă. Vorbind despre serial pe site-ul său, autorul George RR Martin a scris: „Da, există o serie Jon Snow în dezvoltare… Kit Harrington a fost cel care ne-a adus ideea. Nu vă pot spune numele poveștii, deoarece nu a fost încă autorizată pentru lansare. Kit și-a adus propria lui echipă, și sunt grozavi.”

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite