Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Emily Carey, despre scenele de sex din „House of the Dragon”. Actrița s-a filmat nud cu un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă decât ea: „Am fost puțin îngrijorată”

Emily Carey, despre scenele de sex din „House of the Dragon” / hollywoodreporter.com
Emily Carey, despre scenele de sex din „House of the Dragon” / hollywoodreporter.com

Emily Carey, actrița în vârstă de 19 din „House of the Dragon”, recunoaște că i-a fost frică să filmeze scenele de sex cu actorul Paddy Considine, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Tânăra a mărturisit că a fost speriată să filmeze nud alături de colegul său actor, în vârstă de 49 de ani. 

Actrița joacă rolul lui Alicent Hightower în noul serial de la HBO, în timp ce Paddy, în vârstă de 49 de ani, îl interpretează pe Regele Viserys, cu care aceasta se căsătorește. În cel mai recent episod apărut pe platforma de streaming, Alicent este trezită în miezul nopții de servitoarea ei, care spune că Regele „a cerut prezența ei”. În scena următoare, ea este văzută întinsă nemișcată în timp ce întreține relații intime cu Viserys. 

Citește și: Serialul „House of the Dragon” împletește ecouri din lumea reală într-un tărâm fantezist. Violența și misoginismul, expuse la cote maxime

Emily a declarat pentru Newsweek că a fost îngrijorată să filmeze scena de sex înainte să-l cunoască pe Paddy. „M-a speriat pentru că, la acel moment, încă nu-l cunoscusem pe Paddy. Nu știam cât de ușoară avea să fie scena. Prima dată când am văzut scenariul am citit scenele mele intime. Tot ce am văzut a fost un bărbat de 49 de ani peste mine. Eram puțin îngrijorată”, a declarat actrița. 

De asemenea, Carey a spus că a vizionat serialul „Game of Thrones” pentru a-și pregăti rolul și că unele scene de sex violente au făcut-o să își facă griji cu privire la ceea ce va avea de făcut în „House of the Dragon”. Actrița a susținut că a scenele intime au fost filmate sub supravegherea unui coordonator și că s-a simțit în siguranță. 

Citește și: Ce filme și seriale apar pe HBO Max în septembrie 2022. Lista completă a lansărilor

„Avea acea atitudine de a te face să îi spui totul să fii deschis. A fost de mare ajutor și nu m-a făcut să mă simt stânjenită. În sala de repetiții și pe platourile de filmare, ea mi-a fost de mare ajutor. Totul a fost mult mai ușor decât mă așteptam”, a mai spus actrița. 

Acțiunea serialului „House of the Dragon” are loc cu 172 de ani înainte de acțiunea din „Game of Thrones”, poveste care se bazează pe romanul lui George R. R. Martin „Fire & Blood”. Serialul a primit undă verde a începe filmările pentru sezonul doi, la doar câteva zile după ce primul episod al serialului a avut premiera pe 21 august. 

Citește și: Top 7 documentare care îți vor schimba viața

„House of the Dragon” a strâns fost vizionat de 10 milioane de telespectatori în noaptea premierei sale, potrivit Variety, ulterior numărul lor crescând la peste 20 de milioane. Acest lucru a făcut ca prequelul serialului „Game Of Thrones” să aibă cea mai mare audiență de pe platforma de streaming HBO în prezent.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite