Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Top cele mai amuzante zodii. Ele te vor face întotdeauna să râzi

Top cele mai amuzante zodii/ Pexels
Top cele mai amuzante zodii/ Pexels

Zodiile care au un simț al umorului dezvoltat se bucură adesea să fie în centrul atenției. Iată care este topul celor mai amuzante și pline de spirit semne zodiacale.

Săgetător

Săgetătorul este un expert atunci când vine vorba entertainment. Nativii din zodia Săgetător reușesc să spargă gheața atunci când cunosc pe cineva nou și adoră să-i fac pe ceilalți să râdă. Acest lucru se datorează faptului că este guvernat de Jupiter, planeta care este adesea asociată cu comedia.

Săgetătorii sunt adesea fericiți și gândesc în profunzime, astfel că le e ușor să se amuze din lucrurile care se întâmplă în viața lor. Învață foarte repede și sunt deschiși la lucruri noi. Ei tind să ofere din experiențele lor și altor oameni și adesea fac acest lucru într-un mod distractiv și plin de umor. De asemenea, nativii din zodia Săgetător pot fi foarte direcți și sinceri, iar acest lucru poate fi uneori luat în spirit de glumă, însă poate să și deranjeze dacă se află într-un context nepotrivit.

Personalități celebre amuzante care s-au născut în zodia Săgetător: Tiffany Haddish, Sarah Silverman, Fred Armisen, Richard Pryor, Samuel L. Jackson.

Gemeni

Conduși de Mercur, planeta comunicării, nu este surprinzător faptul că Gemenii știu să-și folosească cuvintele în avantajul lor. Astfel că, deseori, aceștia pot fi considerați amuzanți. Gemenii sunt gânditori și pot vedea rapid partea pozitivă a situațiilor, glumind pe seama necazurilor din viața lor. Fiind atât de conectați cu lucrurile din jurul lor, ei au o prezență de spirit puternică și îi pot face pe apropiații lui să se simtă bine.

Maeștrii în comunicare, Gemenii captivează mereu publicul cu povești amuzante, iar sunetul râsetelor îi alimentează. Mai mult, nativii din zodia Gemeni sunt dependenți după atenția și vor face tot ce le stă în putință să o primească.

Personalități celebre amuzante care s-au născut în zodia Gemeni: Amy Schumer, Will Forte, Richard Ayoade, Johnny Depp, Hannah Einbinder.

Leu

Fiind guvernați de Soare, Leilor le place să fie în centrul atenției și adesea se vor folosi de abilitățile de comedianți pentru a atrage oamenii în jurul lor. Leul se găsește în casa a 5-a, fiind casa divertismentului, plăcerii și creativității. Toate aceste ingrediente formează o rețetă perfectă pentru un simț al umorului impresionant.

Leii sunt veseli, iubesc distracția și adoră să-i facă pe oamenii din jurul lor să se simtă bine. Ei oferă deseori un show de stand-up pentru a crea râsete. Cu toate acestea, Leii pot lua în râs mult prea multe lucruri și pot ataca persoanele din jurul lor dacă nu sunt atenți.

Personalități celebre amuzante care s-au născut în zodia Leu: Bo Burnham, Steve Carell, James Corden, Jessica Williams, Michael Ian Black.

Balanță

Balanțele sunt guvernate de Venus, astfel că au un farmec natural greu de ignorat. Adesea ele folosesc umorul pentru a începe o conversație și câștigă atenție prin felul lor amuzant. Spre deosebire de Săgetători, Balanțele au un simt al umorului inofensiv și reușesc să facă toate persoanele din jurul lor să se simtă bine, potrivit Horoscope.

Personalități celebre amuzante care s-au născut în zodia Balanță: Hasan Minhaj, Will Smith, Norm MacDonald, Buster Keaton, Donald Glover.

Fecioară

Deși unii ar fi surprinși să găsească o Fecioară pe lista zodiilor amuzante, având o reputație de mofturoși și modești, cu siguranță nu au stat destul de mult lângă o Fecioară pentru a-i vedea inteligența ascuțită.

Înzestrată cu un simț al observației foarte ascuțit și o minte ageră, fiind guvernată de planeta Mercur, Fecioara folosește adesea sarcasmul. Astfel, reușind să creeze în jurul ei hohote de râs. Cu toate acestea, de multe ori de întâmplă ca oamenii să nu le înțeleagă glumele inteligent, asta pentru că natura lor timidă induce în eroare.

Personalități celebre amuzante care s-au născut în zodia Fecioară: John Mulaney, Nicole Byer, Jimmy Fallon, Leslie Jones, Lewis Black.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite