Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Săgetătorul de noiembrie și Săgetătorul de decembrie

Diferența dintre Săgetătorul de noiembrie și Săgetătorul de decembrie/ Pixabay
Diferența dintre Săgetătorul de noiembrie și Săgetătorul de decembrie/ Pixabay

A avea același semn zodiacal cu cineva nu înseamnă că sunteți la fel De obicei, luna în care te-ai născut are o legătură semnificativă cu personalitatea ta. În acest caz sunt și Săgetătorii. Nativii născuți în noiembrie sunt foarte diferiți de Săgetătorii născuți în decembrie.

Caracteristicile Săgetătorului de noiembrie

Săgetătorii au ca planetă guvernantă pe Jupiter, însă nativii născuți în noiembrie au și o altă planetă co-guvernantă care îi influențează în mod direct. Aceștia tind să aibă un spirit liber, să fie mai tot timpul fericiți și să adore să-ți expună opiniile. Fiind un semn zodiacal flexibil, Săgetătorul este un împătimit al călătoriile, însă nativii din noiembrie întreg orice limită. Aceștia primesc cea mai mare cantitate de vibrații de la Jupiter, astfel că sunt în permanență în căutarea aventuri și a emoțiilor. Desigur, acest lucru ar putea părea inițial un lucru bun, însă vine adesea cu distragerea excesivă a atenției și plictisitul rapid de orice.

Citește și: Diferențele dintre Scorpionul de octombrie și Scorpionul de noiembrie

Săgetătorii de noiembrie sunt mult la filozofici. Ei au o dragoste nemărginită pentru natură și cunoaștere. Sunt în permanență în căutarea spiritualității și vor să fie stimulați mental. Acești nativi sunt adevărați bureți atunci când vine vorba despre informație, despre înțelegerea sistemelor de credințe și noi moduri de gândire.

Caracteristici ale Săgetătorului de decembrie

Săgetătorii născuți în luna decembrie sunt conduși de Marte, planeta afecțiunii sau de Soare, planetă ego-ului. Aceste două planete oferă Săgetătorului trăsături de personalitate uimitoare, având o încredere în sine de neimaginat. Ei tind să fie superiori în fața celorlalți atunci când sunt pasionați de un lucru și își schimbă părerea foarte greu.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Nativii din decembrie sunt cunoscuți pentru dorința lor de aventură și de senzații tari, fiind puțini mai impulsivi decât Săgetătorii de noiembrie. Acest lucru se întâmplă pentru că aceștia sunt guvernați de Marte, planeta orientat către acțiune. Spiritul liber al Săgetătorilor este influențat de această planetă. Astfel că, aceștia sunt predispuși să ia decizii pripite și să-și facă planuri foarte rapid. De asemenea, Săgetătorii de decembrie sunt sufletul petrecerii. Ei tânjesc după atenție și adrenalină și pot arăta uneori o latură mult prea sălbatică ca să fie înțeleasă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite