Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Scorpionul de octombrie și Scorpionul de noiembrie

Diferențele dintre Scorpionul de octombrie și Scorpionul de noiembrie/ Pixabay
Diferențele dintre Scorpionul de octombrie și Scorpionul de noiembrie/ Pixabay

Scorpionul este de departe cel mai greu semn zodiacal de citit, iar diferențele dintre un Scorpion din octombrie și un Scorpion din noiembrie nu îi fac pe nativi mai ușor de înțeles. Deși au unele calități majore în comun, luna în care se naște un Scorpion le poate afecta comportamentul destul de drastic.

Caracteristici ale Scorpionului de octombrie

Scorpionii născuți în luna octombrie au trăsături comune cu Balanța. Aceștia tind să fie mult mai prietenoși și mai sociabili. Sunt interesați să formeze conexiuni și ceilalți și acordă o foarte mare prioritate relațiilor cu cei din jur. Energia oferită de zodia precursoare îi face pe Scorpionii din octombrie mai comunicativi și mai deschiși.

Citește și: Diferența dintre Balanțele de septembrie și Balanțele de octombrie

Scorpionii de octombrie sunt guvernați de Venus, fiind concentrați pe plăcere. Deși Scorpionul este de obicei un semn care nu se simte întotdeauna confortabil cu vulnerabilitatea, influența lui Venus înmoaie această calitate și le permite să fie mai receptivi și mai deschiși la unitate și iubire.

Caracteristici ale Scorpionului de noiembrie

Scorpionii născuți în noiembrie sunt mai aproape de zodia Săgetător, astfel că pot fi influențați de planetele guvernate de acesta. Marte este planeta care îi conduce pe aceștia, făcându-i să fie unele dintre cele mai puternice zodii.

Citește și: Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie

Ei sunt plini de creativitate și încredere și tind să fie foarte retrași. Sunt foarte confidențiali și inițial, atunci când abia cunosc o persoană, aceștia par reci. Nativii născuți în noiembrie sunt orientați către libertate și tind să fie foarte încăpățânați. Scorpionii de noiembrie sunt, de asemenea, optimiști și deschiși la mine.

Încrederea este totul pentru un Scorpion. Așa că atâta timp cât le arăți că ești de încredere, ei sunt de partea ta.

Te-ar putea interesa și