Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Balanțele de septembrie și Balanțele de octombrie

Diferența dintre Balanțele de septembrie și Balanțele de octombrie/ Pixabay
Diferența dintre Balanțele de septembrie și Balanțele de octombrie/ Pixabay

Dacă ai crezut că toate Balanțele sunt la fel, ei bine te înșeli. Deși au trăsături comune, Balanțele născute în luna septembrie și Balanțele născute în luna octombrie sunt foarte diferite.

Caracteristice ale Balanțelor din septembrie

Sezonul Balanței de septembrie începe când are loc echinocțiul de toamnă, momentul când ziua și noaptea sunt împărțire în mod egal. Balanța este semnul parteneriatului și al egalității și se bucură de un adevărat echilibru în viață, astfel că, Balanțele care sunt născute în septembrie au motive duble să fie și mai echilibrate ca cele din octombrie.

Citește și: Diferența dintre Taurul din aprilie și Taurul din mai

Fiind conduse de Lună, Balanțele din luna septembrie tind să fie foarte darnice, grijulii și foarte primitoare. Au o personalitate caldă și le place să fie multă lume prin preajmă. De obicei, acest timp de personalitate este cel la care se gândește toată lumea când aude de zodia Balanță. Ei au potențialul de a face pe oricine să fie inclus într-un grup și să se simtă în siguranță. Din acest motiv, Balanțele născute în luna septembrie pot deveni niște terapeuți foarte buni.

Trăsături:

  • Persoane calde
  • Familiști
  • Echilibrați
  • Personalitate puternică
  • Hrănitori

Caracteristici ale Balanțelor de octombrie

Balanțele născute în luna octombrie sunt foarte complexe. Nativii născuți în această lună sunt guvernați de Saturn sau de Jupiter, astfel că pot fi serioși, muncitori, disciplinați și responsabili. De asemenea, mai pot fi și joviali, aventuroși și foarte inteligenți. Aceste două guvernări fac ca Balanță de octombrie să fie mult mai complexă față de Balanța de septembrie.

Citește și: Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie

Balanțele sunt cunoscute pentru farmecul și frumusețea lor. Au un talent excepțional în a-și schimba perspectivele. Ei își pot schimba atât de magistral gândirea, încât pot ajunge chiar să-și piardă urma. Deși acest lucru îi face să piardă multe lucruri, le permite de asemenea să devină persoane influente, cum ar fi diplomați sau terapeuți.

Trăsături:

  • Harnice
  • Cuminți
  • Fermecătoare
  • Pozitive

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite