ADVERTISEMENT

Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie

Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie/ Pixabay
Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie/ Pixabay

Deși între Fecioarele născute în luna august și Fecioarele născute în luna septembrie sunt unele asemănări majore, există și unele diferențe care schimbă modul în care te poți raporta la nativii din această zodie. 

Caracteristici ale Fecioarelor de august

Fecioarele născute în luna august au planetele în Leu, având în vedere că Leul este semnul zodiacal care a fost anterior, potrivit hărților astrala. Acest lucru îi face pe nativii Fecioară din august să fie indivizi cu o latură ai deschisă, încrezătoare și mai expresivă. 

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Trăsături:

  • Autoritar 
  • Încrezător 
  • Lideri
  • Personalitate puternică

Fecioarele născute în luna august tind să fie mai extremiste. Încrederea asociată cu natura orientată spre detalii a acestui semn îi face să fie mai mult persoane din spatele scenei, însă prezența Leului îi face pe aceștia să aibă parte de atenția și recunoașterea de care au nevoie. 

Caracteristici ale Fecioarelor de septembrie

Fecioarele născute în luna septembrie tind să aibă mai multă Balanță în graficele natale, deoarece se nasc mai aproape de începutul sezonului respectiv. Acest lucru le aduce o calitate mai venusiană, orientată spre parteneriat.

Trăsături:

  • Creativ
  • Diplomatic
  • Mediator 
  • Personalitate puternică

Fecioarele născute în luna septembrie sunt sociabile și prietenoase. Acestea sunt foarte comunicative și au un mod plăcut, venusian, de a relaționa cu ceilalți. Influențele zodiei Balanță îi face pe nativii zodiei Fecioară să acorde o prioritate absolută relațiilor și parteneriatelor, făcându-i mult mai romantici. 

„ Fecioarele sunt extrem de intelectuale, deși își petrec cea mai mare parte a timpului cu capul în nori”, spune Narayana Montúfar, astrolog și autoarea cărții „Moon Signs: Unlock Your Inner Luminary Power”. „Nativii din zodia Fecioară sunt incredibil de inteligenți, sunt maeștri în comunicare, precum și în orice tip de analiză și organizare. Ei tind să fie foarte curați și organizați și trebuie să aibă controlul asupra mediului în care stau pentru a putea lucra la capacitate maximă și a se simți în pace.” 

Citește și: Ziua Lunii, un pas mic pentru om, dar un salt uriaş pentru omenire. Luna, locul din Univers unde ştiința se întâlneşte cu astrologia

Sunt Fecioarele răutăcioase?

Fecioarele sunt oameni foarte logici, așa că, deși ar putea părea puțin prea duri, aceștia au tendința de a spune tot ce au în minte, mai ales dacă simt că acest lucru îi vor ajuta pe ceilalți. Fecioarele sunt persoane care ajută foarte mult. Deși au intenții pune, ei urmăresc perfecționarea și acesta este și standardul la care țin să ajungă și cei dragi. Ei vor să-i vadă pe oamenii la care țin prosperând, ceea ce înseamnă că ar putea să fie uneori duri, dacă este nevoie. 

„Fecioarele nu sunt răutăcioase”, spune Narayana. „Ele tind să vadă viața printr-o lentilă intelectuală, ceea ce uneori le poate face să pară reci. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de emoții și relații. Într-un mediu de lucru, de exemplu, ei se străduiesc spre perfecțiune și nu se vor odihni până când nu o vor ajunge. Acest lucru poate fi uneori enervant pentru cei care nu au aceleași standarde ca ei.”

Te-ar putea interesa și