Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop august 2022. Cinci zodii vor avea parte de schimbări radicale luna aceasta

Horoscop

Horoscop august 2022. Ne apropiem încet de sfârșitul verii. Luna august aduce cu ea schimbări pentru toate zodiile, mai ales că Mercur intră în semnul zodiacal Fecioară pe 3 august, ajutând pe toată lumea să comunice mult mai bine.

Iată care sunt predicțiile din luna august pentru fiecare zodie!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

S-ar putea să fie nevoie să fii acolo pentru un prieten care trece printr-un moment dificil. Luna aceasta te axezi mai mult pe viața socială decât pe cea profesională. Te simți organizat și ai o dorință extremă de a-ți pune lucrurile în ordine atât cele materiale, cât și cele sufletești. Acest lucru se datorează în mare parte influenței Fecioarei. Luna aceasta treci peste orice dificultate și comunici mult mai ușor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Luna plină aduce schimbări în statutul social al Taurilor. Asigură-te că dormi suficient în prima parte a lunii, pentru că în a doua jumătate din luna august te vei ocupa de proiecte creative, devenind mai activ din punct de vedere profesional. De asemenea, trebuie să ai grijă să nu îți neglijezi relația cu persoana iubită.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

În prima parte a lunii te vei confrunta cu o problemă la muncă, cu o dezamăgire în dragoste sau din cauza unui prieten foarte important pentru tine. A doua jumătate a lunii va fi extrem de socială și luminoasă pentru tine! Vei realiza că nicio altă persoană nu este responsabilă pentru fericirea ta ceea ce te va ajuta să te vindeci de orice dificultăți ai întâmpinat în prima parte a lunii. Un nou început în viața ta socială te face să te simți deosebit de fermecător.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

În prima parte a lunii, Racii vor avea parte de multe beneficii în viața lor profesională. Nu fi surprins dacă o să primești feedback pozitiv în legătură cu un proiect la care ai muncit în ultima perioadă. Ai depus multă muncă în ultimul timp, iar acum este momentul să primești laudele. Datorită sezonului Fecioarei, care este aproape, te vei gândi mai mult la prieteni și te vei reconecta cu cercurile tale sociale.

Leu (23 iulie – 22 august)

La începutul lunii august este încă sezonul Leilor, deși spre sfârșitul lunii va intra în forță Fecioara. Leii se vor putea bucura de toată atenția luna aceasta, iar joi, 11 august, este cea mai importantă zi pentru ei pe plan amoros. Nu numai că există o lună plină puternică, dar Venus, zeița iubirii, intră în semnul tău la această dată.

Horoscop august 2022 Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta începe sezonul Fecioarei, astfel că ai tendința de a fi persoana la care apelează toți prietenii tăi și vei putea să-ți pui în aplicare talentul de organizator. Totuși, ai grijă ca luna aceasta să te pui și pe tine pe primul loc. Bucură-te de vacanță și, de ce nu, încearcă ceva nou. La sfârșitul lunii vei fi mult mai conectat cu tine și te vei cunoaște mai bine.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

August aduce schimbări în grupul tău de prieteni, fie că te-ai îndrăgostit de cineva din cercul tău social, fie că ai început o relație cu cineva și acum face parte din grupul tău. Când Fecioara, care este vindecătoarea zodiacului, își începe sezonul, vei începe să ai mai multă grijă de tine. Aceasta este o temă continuată de Uranus retrograd, care îți cere să reevaluezi relația ta cu somnul și odihna.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi răsplătite pe măsură. Există șanse să obții câștiguri uriașe din surse neașteptate. Relațiile vor fi în topul priorităților tale. Vei acorda mai multă atenție familiei tale și vei fi recunoscător pentru ceea ce ai. Timpul petrecut împreuna cu cei dragi îți va lumina viata. Începi să lucrezi la adoptarea unui nou stil de viață ceea ce îți va da un tonus bun.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Despărțirile pot fi dureroase, însă luna aceasta Săgetătorii au nevoie de o schimbare în cercul lor social. Înainte să începi să-ți faci griji, amintește-ți că astrele sunt de partea ta și că doar așa vei reuși să fii o versiune mai bună a ta și să evoluezi. Când Uranus va retrograda, viața ta socială va arăta diferit, dar într-un sens bun.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cuvântul tău luna aceasta este „încredere”. Sezonul Fecioarei începe, iar acest lucru este unul satisfăcător pentru tine și munca ta. Cu toate acestea, ai grijă să nu te epuizezi și fa-ți timp pentru odihnă. Ai nevoie de ea! Când planeta Uranus va retrograda spre sfârșitul lunii, vei vedea schimbări mari în viața ta amoroasă și vei dori să fii odihnit pentru asta. Cu cât te simți mai bine cu tine, cu atât vei implementa mai multe schimbări pozitive în toate aspectele vieții tale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

August aduce schimbări în viața amoroasă a Vărsătorilor. Indiferent dacă reușești să-ți vindeci o traumă din trecut, sau să crești intimitatea cu partenerul tău, așteaptă-te la schimbări semnificative când vine vorba de iubire. Această lună îți va oferi răspunsurile de care ai nevoie și te va face mult mai încrezător.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna august este despre odihnă când vine vorba despre Pești. Atunci când Uranus va retrograda la sfârșitul lunii trebuie să-ți reevaluezi programul și angajamentele în timp pentru a te asigura că ai suficient de mult timp pentru tine. Acest lucru te va ajuta și pe plan sentimental, pentru că timpul liber îți va întări relațiile romantice.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite