Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Vărsătorul de ianuarie și Vărsătorul de februarie

Diferența dintre Vărsătorul de ianuarie și Vărsătorul de februarie/ Pixabay
Diferența dintre Vărsătorul de ianuarie și Vărsătorul de februarie/ Pixabay

Avem tendința uneori să credem că dacă avem aceeași zodie, este obligatoriu să avem și aceleași trăsături de personalitate. Însă acest lucru este complet fals! De exemplu, Vărsătorul de ianuarie și Vărsătorul de februarie sunt foarte diferiți, deși împart același semn zodiacal.

Caracteristici ale Vărsătorului de ianuarie

Vărsătorii sunt guvernați de Uranus, planeta schimbărilor neașteptate, iar Vărsătorii născuți în luna ianuarie sunt conduși în exclusivitate de aceasta. Dat fiind acest fapt, nativii din ianuarie sunt excentrici, imprevizibili și plini de idei unice, care îi fac să se afirme deseori. De asemenea, Vărsătorii de ianuarie sunt rebelii zodiacului. Ei tind să-și trăiască viața marșând în ritmul propriei tobe unice, fiind binecuvântați cu cea mai mare cantitate de vibrații ciudate și revoluționare ale lui Uranus.

Citește și: Diferența dintre Capricornul de decembrie și Capricornul de ianuarie

Vărsătorii sunt oameni neconvenționali, cărora nu le place să li se spună ce să facă și preferă să se îndepărteze de ceea ce este standardizat. Cei născuți sub această zodie sunt persoane nonconformiste, care au o minte deschisă și o mulțime de idei. Deoarece Vărsătorii din ianuarie sunt guvernați exclusiv de planeta inovatoare Uranus, ei sunt, fără îndoială, cei mai imprevizibili din zodiac.

Caracteristici ale Vărsătorului de februarie

Fiind unul dintre zodiile de aer, Vărsătorul este o persoană interactivă natural, căreia îi place să-ți exprime ideile și să se conecteze cu ceilalți. Pentru că Vărsătorii născuți în februarie sunt guvernați de Mercur, ei tind să fie mai sociali, extrovertiți și orientați spre parteneriate față de colegii lor din ianuarie. Tuturor Vărsătorilor le place să fie înconjurați de oameni, dar cei născuți în februarie prosperă atunci când vine vorba de a avea conversații unu-la-unu și de a promova relații mai intime.

Citește și: Diferența dintre Săgetătorul de noiembrie și Săgetătorul de decembrie

Vărsătorilor nu le este frică să fie neortodocși. Aceștia pot fi, de asemenea, destul de încăpățânați și neprihăniți cu privire la ceea ce își doresc. Nativii din februarie au o perspectivă asupra vieții care îi ajută să vadă situațiile clar și să-și formeze planuri logice. Uneori, acest lucru îi poate împiedica să-și asculte inima.

Te-ar putea interesa și