Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Pasagerii se plâng de condițiile companiei aeriene Ryanair. Ce au găsit aceștia în timpul unui zbor

Pasagerii se plâng de condițiile companiei aeriene Ryanair/ Freepik
Pasagerii se plâng de condițiile companiei aeriene Ryanair/ Freepik

În timp ce companiile aeriene s-au întors la programul lor obișnuit, după ce restricțiile impuse de pandemie s-au mai liniștit, se pare că pasagerii avioanelor sunt foarte dezamăgiți de condițiile oferite de acestea. Este și cazul companiei Ryanair, după ce mai mulți pasageri s-au plâns pe platforma de socializare TikTok că au găsit gunoi peste tot în avion.

Într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare, care a strâns peste două milioane de vizualizări, un utilizator a arătat condițiile „mizerabile” în care a trebuit să zboare într-un avion al companiei Ryanair. Acesta a arătat în imagini cum, înainte de decolare, scaunele erau pline de firimituri, iar sub ele erau o mulțime de ambalaje de alimente. Bărbatul a mărturisit că este cel mai „murdar” zbor pe care l-a avut.

Postarea s-a viralizat imediat, iar utilizatorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Unii dintre ei și-au expus poveștile similare, în timp ce alții au apărat compania aeriană, spunând că nu există nicio posibilitate ca avionul să fie atât de murdar înainte de decolare.

„Acesta este un motiv pentru care nu aș zbura niciodată cu Ryanair”, a scris un utilizator, în timp ce altul a spus: „Am avut aceeași problemă anul trecut. Mă întorceam din vacanță cu Ryanair și erau chipsuri peste tot”.

Unii dintre utilizatori au luat apărarea companiei susținând că: „Au 25 de minute la sol, abia pot efectua verificări de siguranță, darămite sarcinile de curățare.”, în timp ce altul a scris: „Nu-i învinovăți pe ei. Dați vina pe cei care lasă aceste gunoaie”.

Compania aeriană Ryanair a răspuns acestor acuzații într-o declarație, potrivit Mirror: „Aeronavele noastre sunt curățate la fiecare aterizare”.

Acuzațiile aduse companiei aeriene vin la doar câteva zile după ce un alt incident a avut loc într-o aeronavă Ryanair. O femeie în stare de ebrietate a fost dată jos din avion după ce a amenințat tot personalul care însoțea zborul.

Femeia, care a consumat băuturi alcoolice, a devenit agresivă, atât cu partenerul său, cât și cu personalul companiei aeriene. În imaginile surprinse de ceilalți pasageri, femeia se vede cum se ceartă cu angajații care încearcă să o ajute și începe să-i amenințe.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite