Cel mai vândut suvenir de Halloween din Ucraina. „Sicriul lui Putin” este la mare căutare

Sicriul lui Putin/ Facebook
Sicriul lui Putin/ Facebook

Anul acesta, ucrainenii au găsit o abordare creativă de a sărbători Halloween-ul, deși se află de luni bune în război. Aceștia au renunțat la decorațiunile clasice, cu dovleci sculptați, și au cumpărat sicrie suvenir pentru Vladimir Putin.

Jurnalista Svitlana Berejna a observat produsele neobișnuite la Piața de secară din Kiev și a postat imaginile pe contul său de Facebook. Un vânzător de suveniruri i-a spus unui cumpărător interesat: „Anul acesta este o cerere mare de sicrie pentru Putin. Vrei să-ți arăt?!”, relatează ziare.com.

Pe micile sicrie de lemn se vedea o inscripție în ucraineană: „Sicriul lui Putin. Suvenir”.

Citește și: Locul secret în care s-a ascuns Vladimir Putin a fost găsit. Cum arată palatul în care locuiește acum președintele Rusiei

„Mătușa Ira are de toate – atât flori, cât și sicrie!” – Acesta a fost sloganul vânzătoarei pentru noul sezon de toamnă, a comentat Svitlana.

Citește și: Vladimir Putin ar putea fi asasinat, dacă folosește arme nucleare. Un expert în securitate a dezvăluit cine are acest drept

Internauții au apreciat ingeniozitatea producătorilor ucraineni. În comentarii, abonații au spus: „Este minunat”„Oamenii noștri au avut întotdeauna un mare simț al umorului”„Ce oameni mișto avem”.

Te-ar putea interesa și