Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Idei de cadouri pentru iubita ta. Cum poți să-ți surprinzi partenera atunci când nu ai deloc inspirație

Idei de cadouri pentru iubita ta/ Freepik
Idei de cadouri pentru iubita ta/ Freepik

Alegerea cadoului perfect pentru iubita ta poate fi o alegere destul de dificilă, chiar și o provocare. Opțiunile se găsesc la fiecare pas, iar ideea de a oferi cadou ceva simplu și obișnuit, parcă e prea plictisitor, așa că, noi ți-am pregătit o listă de șapte cadouri, prin care îți poți impresiona iubita.

Brățară personalizată

O brățară realizată dintr-un material prețios, cu un șnur colorat sau alb-negru, care se poate regla, după propriile dorințe. Numele voastre, un vers dintr-o melodie preferată sau poate o poză cu voi doi. Se poate oferi această brățară într-un context romantic, la o cină specială, un weekend romantic sau în cadrul unui restaurant select.

Trandafirii criogenați

Acest simbol al trandafirului ne-a rămas de la vechii greci, care erau de părere că, acesta a apărut ca urmare a lacrimilor zeiței dragostei, Afrodita. Lacrimile erau vărsate iubitului ei, Adonis. Acest trandafir criogenat se va păstra pentru o perioadă mare de timp, fiind conservat prin acest proces de criogenare.

Citește și: Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere

O pijama personalizată

Acestea se pot decora cu un text sau cu o imagine cu voi doi, acest aspect fiind la alegerea ta. Dacă relația dintre voi doi este una stabilă și plină de seriozitate, îi poți personaliza pijamaua cu un citat amuzan sau poți apela la unul dintre personajele sale preferate din desenele animate sau un personaj dintr-un film. Este un mod sincer de a-i arăta că îți pasă de confortul și de dorințele sale.

Un kit de creștere pentru plante

Prezența unei plante în casă este o binecuvântare. Produce oxigen, atrage impuritățile și purifică și aerul. Mai mult, creșterea plantelor poate fi un hobby foarte plăcut, care te poate relaxa și calma. Acest cadou este unul foarte potrivit iubitei tale, pentru a observa cum se comportă cu plantele, cum relaționează cu ele, dacă are răbdare și știe cum să le îngrijească.

Citește și: Cum măsori corect mărimea inelului. Nu vei mai returna niciodată bijuteriile

Un uscător de păr multifuncțional

O zi în care părul nu-ți stă bine îți poate strica stare de spirit, mai ales dacă, ai și un eveniment important. Acest uscător de păr o va ajuta pe prietena ta să dea o formă părului și un volum, care să o scoată din anonimat. Având mai multe trepte de putere, cea mai importantă dintre ele este cea de ionizare. De asemenea, dispune și de niște accesorii, care vor da forma dorită părului tău, dar doar cu un minim de efort. Acest cadou sigur o va surprinde.

Un parfum de nișă

Parfumul de nișă este una dintre cele mai interesante tipuri de parfumuri. Acesta este alcătuit din materiale exotice, rare, care creează un sentiment de mister și denotă și un grad de sofisticare. Nivelul de concentrație al parfumului este de eau de parfum, iar astfel, aromele vor rezista pe întreaga perioadă a zilei.

O zi la SPA

O zi de relaxare este tot un bun concept de cadou. Astfel îi poți dovedi iubitei tale că, îți pasă de ea, de timpul ei liber, de starea de destresare a acesteia, și totodată, de relaxare și reîmprospătare a forțelor. O zi la SPA oferă, atât beneficii fizice, cât și psihice, legate de mental și de relaxarea spirituală a persoanei iubite.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite