ADVERTISEMENT

Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere

Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere/ Freepik
Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere/ Freepik

Se apropie ziua cea mare, cea a iubitului tău și nu știi cu ce anume să-l surprinzi? Ei bine, am pregătit câteva idei, mai exact, o listă de posibile cadouri care să îți ușureze munca și să te ajute să economisești timp din a sta prea mult prin magazine.

O cămașă, fie ea colorată sau albă

Indiferent de culoare sau de material, fiecare bărbat ar trebui să dețină câteva modele de cămăși în garderobă. Așa că, dacă te gândești ce model este potrivit iubitului sau soțului tău, țin să te anunț că anul acesta se poartă cămășile elegante (cele care se poartă cu sacouri specifice), cele slim fit, cele albastre, cămășile din denim, cele cu carouri și cele de un alb clasic. Poți accesa site-ul FashionDays de unde te poți inspira din sutele de produse, prețurile fiind foarte accesibile oricărui buzunar.

Un portofel din piele

O altă idee ar fi achiziționarea unui portofel din piele. Un cadou clasic, suficient de încăpător, astfel încât să fie disponibil spațiul destinat actului de identitate și cardurilor bancare. Poți ascunde în el și o fotografie cu voi doi pentru a-l personaliza și pentru a-l surprinde pe cel drag ție. Tot pe site-ul Fashion Days, eu am găsit deja câteva modele care mi-au făcut cu ochiul, așa că, dacă crezi că drumul până în magazine sau mall-uri este inutil, încearcă și tu acest site. Sunt sigură că nu te va dezamăgi.

Citește și: Cele mai bune idei de ținute pentru aeroport. Cu ce ne îmbrăcăm în timpul călătoriei cu avionul

Un parfum

În momentul în care alegi parfumul, trebuie să te asiguri că îi îndeplinești preferințele olfactive. Fie te inspiri din miresmele parfumurilor pe care le folosește acesta, fie încerci tu să îți pui în aplicare propriile gusturi în materie de esențe și parfumuri. Cel mai important este să alegi acel gen de parfum care îi descrie în totalitate personalitatea. Dacă ție îți plac aromele mai pătrunzătoare, atunci, în cazul lui, alege ceva mai ușor, mai puțin miresmat. Sunt pe cât se poate de convinsă că te vei descurca.

Un ceas

Acesta este un cadou versatil. Poți să-l oferi atât prietenului, logodnicului, cât și soțului tău. Ai grijă doar să ții cont și aici de preferințele acestuia, pentru a-l impresiona.

Un lănțișor

Acest cadou e de regulă, unul cu medalion, cu pandantiv sau fără, și este conceput din metale prețioase, cum ar fi aurul, platina sau argintul. Se oferă persoanelor mai apropiate, în mod normal, ci nu persoanelor cu care aveți doar o relație de prietenie. Găsiți pe site-ul Fashion Days astfel de lănțișoare de la diverse mărci, precum Guess, Fossil sau Vilegiatura.

Citește și: Cumpărături pentru școală. Lista cu lucrurile de care are nevoie copilul tău pentru noul an școlar

Un tricou

Tricoul poate fi unul dintre cele mai indicate cadouri oferite. Cele mai potrivite, în acest caz, sunt cele cu imprimeuri haioase, mesaje interesante sau desene abstracte. Urmați ideea de originalitate și de creativitate și totul va merge ca la carte.

Cam acestea ar fi recomandările mele pentru un cadou de zi de naștere potrivit. Desigur, sunt o sumedenie de idei care ar putea fi favorabile acestui context, însă, eu am enumerat doar câteva. Fiți mereu originali, creativi, urmați-vă instinctul vestimentar și țintiți acolo unde credeți că mergeți la sigur.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite