ADVERTISEMENT

Case de vedete. Cum arată casa lui John Legend

Cum arată casa lui John Legend
Cum arată casa lui John Legend

În panteonul cuplurilor de celebrități, puțini sunt mai deschiși și mai implicați decât cântărețul și compozitorul John Legend și soția sa, modelul Chrissy Teigen. A lor poveste de dragoste, la urma urmei, se simte pe un fond intim și familiar fanilor muzicii sale.

(Hitul său de dragoste recent „All of Me”, ca un caz în Point, a fost dedicat ei.) Scene din viața lor, în plus, se desfășoară oră de oră pe fluxul minunat necenzurat al lui Teigen pe Instagram, acum mai mult de un milion de urmăritori puternici. Cu toate acestea, chiar și cele mai abordabile vedete tânjesc după intimitate, iar câștigătorul de nouă ori al premiului Grammy și muza sa găsesc acest lucru și mai mult în apartamentul lor din Manhattan, restructurat de Don Stewart de la firma Desiderata Design din Los Angeles, potrivit Architectural Digest.

Cum arată casa lui John Legend/ Captură video Architectural Digest
Cum arată casa lui John Legend/ Captură video Architectural Digest

Când cei doi au început să vâneze o casă în New York acum câțiva ani, înainte de nunta lor din septembrie 2013, scopul a fost să găsească un loc confortabil, cald și plin de caracter. Căutarea i-a condus în cele din urmă la un dormitor într-o clădire istorică de la granița dintre mica Italie și Nolita. În timp ce lumina naturală este de obicei o prioritate pentru potențialii cumpărători, Legend și Teigen au fost imediat atrași de atmosfera întunecată și capricioasă a unității. „Avem tendința de a căuta opusul a ceea ce majoritatea oamenilor doresc”, spune Legend în timpul unei vizite recente la reședință, pe care cuplul o împarte cu cei trei bulldogi ai lor, Pippa, Penny și Puddy. Arătând spre peretele de cărămidă chiar lângă fereastra bucătăriei, Teigen adaugă: „Îmi place foarte mult acest lucru. Prefer să am un zid decât o vedere la Empire state Building”.

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa în care locuiește Michael Kors

Având în vedere programul de călătorie neobosit al celor doi, se poate aprecia cu siguranță dorința lor de a se adapta ocazional la restul lumii. În această după-amiază specială, tocmai s-au întors din Africa de Sud, unde Legend a participat la un turneu internațional de concerte. Peste câteva zile, el se va întoarce pe drum, zburând în Australia pentru două săptămâni de spectacole. Între timp, între ședințe foto, Teigen se pregătește pentru noul ei concert ca una dintre cele cinci co-gazde pe The Fab, un talk-show de zi dezvoltat de Tyra Banks pentru ABC. Acesta trebuia să fie un loc în care cei doi să se poată alimenta și reîncărca.

Colaborând cu arhitectul Winka Dubbeldam de la firma Archi tectonica din New York, designerul a inițiat o serie de modificări ale aspectului apartamentului, șeful dintre ei transformând o baie într-un dulap și adăugând un perete pentru a crea un vestibul adecvat, potrivit Architectural Digest.

Fabricat din oțel frecat cu ulei, noul perete se adaugă la coloanele din fontă existente ale interioarelor. „Am luat indiciile noastre de la clădire, o structură de cărămidă din secolul 19, în care au fost făcute vagoane”, spune Stewart. John și Chrissy au vrut să păstreze o parte din aspectul industrial al școlii vechi, dar nu au vrut să se simtă ca și cum ar fi trăit într-o perioadă.

Stewart a îmbrăcat un perete al dormitorului cuplului în pin recuperat, imitând scândurile de lemn care aliniază un alcov din zona de living. El a adăugat, de asemenea, atingeri metalice calde, de la cada din fontă și corpurile de alamă ale băii principale până la biroul din bronz și mesele laterale ale zonei de locuit. (Premiile Grammy ale lui Legend se potrivesc perfect.).

 Bucătăria deschisă are o gamă largă de elemente din alamă și bronz, inclusiv inserții perforate pentru ușă, scaune sculpturale de Anna Karlin și, în mod neașteptat, o insulă largă, suprafața sa patinată destinată să arate utilizarea. „Chiar și cea mai mică sămânță își lasă amprenta”, observă Teigen cu afecțiune.

Cum arată casa lui John Legend/ Captură video Architectural Digest
Cum arată casa lui John Legend/ Captură video Architectural Digest

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa actriței Nina Dobrev

Teigen gătește de fiecare dată când are o șansă. „Îmi place să fac supă. Îmi place prăjitul. Într-adevăr, îmi place tot ceea ce durează ore întregi”, spune ea, diversele sale pasiuni culinare dezvăluite în continuare de două friteuze recent livrate, stivuite în vestibul. Legenda se grăbește să-și scuturi cele mai iubite feluri de mâncare. „Osso buco, grătar de miel, pui cu usturoi și lămâie. Și supa ei de roșii este mai mult decât bună”, a spus el, potrivit Architectural Digest.

Cuplul se distrează în mod regulat, Teigen făcând de obicei gătitul. Nopțile sunt adesea petrecute la masa spațioasă, jucând jocuri de masă, Scattergories este un favorit, și bea vin. Dacă spiritul îl mișcă, Legend are un pian pregătit. „Apreciem camerele mari deschise ca aceasta, pentru că vrem ca oamenii să vină și să se simtă confortabil”, spune el. Dar nu prea confortabil. După cum notează Teigen, explicând decizia lor de a merge cu un dormitor, nu vrem cu adevărat oaspeți peste noapte.

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa Serenei Williams

Este ușor de înțeles de ce. Acesta a fost menit să fie refugiul lor, până la urmă. „Odată, am fost acolo făcând atingeri de finisare și tot timpul Chrissy a stat la somn pe canapea”, își amintește Stewart. „O săptămână mai târziu, același lucru s-a întâmplat și cu John. Ei vin aici să se liniștească și să facă supă”, potrivit Architectural Digest.

Te-ar putea interesa și