Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Case de vedete. Cum arată casa Serenei Williams

Cum arată casa Serenei Williams/ Captură video: Architectural Digest
Cum arată casa Serenei Williams/ Captură video: Architectural Digest

Este încă o după-amiază confortabilă de duminică, în casa Serenei Williams, iar aceasta se află în biroul ei de acasă recent decorat, cu sora ei mai mare Venus.

Cei doi celebri, care au jucat multe roluri în viața celuilalt în cei 23 ani de la primul lor meci unul împotriva celuilalt, cei mai buni prieteni, foști coechipieri, concurenți și colegi de cameră vechi, chicotesc în timp ce reflectează asupra călătoriei de cinci ani de colaborare la cel mai mare efort comun de până acum: proiectarea casei de vis a Serenei.

După ce a co-deținut o proprietate Palm Beach Gardens, unde duo-ul de Grand Slam a locuit împreună din 1998, cu Serena împărțind timpul între case secundare de la Bel-Air la Paris, ea a cumpărat o proprietate proprie pe malul apei, cu vederi uluitoare într-o enclavă râvnită la nord de Miami. La doar câteva minute distanță de Venus și de părinții lor. Pentru a face casa ideală pentru familia ei, ea a apelat la V Starr, firma de design de clasă mondială a lui Venus, potrivit Architectural Digest.

„Mă îndepărtam de Venus pentru prima dată în viața mea, așa că am vrut să fie cu adevărat semnificativ”, a spus Serena. În timp ce amestecarea familiei cu afacerea poate fi riscantă, secretul succesului lor ca surori și colaboratori creativi este simplu: „Trebuie să-ți cunoști drumul. Sunt foarte bun la tenis, nu sunt la fel de bun la interior. Dar am reușit să învăț doar uitându-mă la Venus”. Ca și în cazul oricărui alt client, spune Venus, prioritatea ei a fost să se alimenteze cu viziunea Serenei, care a făcut un unghi de 180 complet în timpul procesului de proiectare. După ce a cumpărat casa în stil mediteraneean spaniol, cu o suprafață de 14.500 de metri pătrați, gusturile tradiționale ale Serenei s-au simțit brusc în afara acestei noi faze a vieții. Ea își creditează dragostea pentru arta și tehnologia modernă în introducerea într-o estetică mai modernă, minimalistă.

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa rapperului Wiz Khalifa

În luna iulie a anului trecut, după trei ani, inclusiv o renovare intestinală, Serena s-a mutat în cele din urmă în proprietatea complet reimaginată, ultra-modernă, intracoastal, cu un soț și un copil mic în pregătire. După cum spune vechea zicală: „Dacă o construiești, vor veni”. Deși, susțin toți, cea mai mare parte a imaginației singulare a Serenei, cu îndrumarea lui V Starr a fost cea care a condus designul.

„Tocmai ne-am întâlnit”, spune Serena despre Ohanian. „Și nu aveam de gând să fiu ca: „Hei, hai să facem asta împreună”, Ar fi fost foarte ciudat pentru el”, spune ea cu un chicotit. „Da. Asta ar fi fost un fel de înfiorător”, se arată în fața lui Venus, potrivit Arhitectural Digest.

În timp ce Ohanian a jucat rolul de susținere a abordării mai practice a Serenei, un spațiu în care tatăl a preluat conducerea a fost dormitorul fiicei lor de trei ani. Ambii părinți sunt de acord că piesa de rezistență a întregii lor case este patul de castel roz, proiectat la comandă, completat cu un tobogan încorporat și un candelabru la fel de spectaculos, unic, creat de artistul din sticlă suflată Josh Fladis. Într-adevăr, este potrivit pentru o prințesă. „Ea coboară pe tobogan în fiecare seară în timp ce noi ne gândim: Omule, nu ar fi trebuit să facem asta, pentru că acum, la culcare, ea vrea doar să alunece”, a recunoscut Serena. „Dar orice o face fericită mă face fericită”.

În timp ce sala Olympia este cu siguranță cel mai extravagant spațiu din casă, Serena a insistat să exercite un pic mai multă reținere în alte zone. Un cuplu de linii elegante și modeste și caracteristici high-end, cu lemn cald și atingeri casual care completează atmosfera relaxată a Serenei a avut ca rezultat o narațiune vizuală coerentă care întruchipează noua estetică de design a Serenei, care a evoluat în mod continuu. Pe care Haffey o numește „lux locuibil”, adăugând că, clientul a fost un bun creator, servind referințe din hoteluri la care a rămas în întreaga lume.

„Serena nu este formală”, notează Venus. „Este iubitoare de distracție, este foarte liberă și nu cineva care vrea să stea pe un scaun și să servească un ceai cuiva. Așa că a trebuit să fie un spațiu foarte primitor”.

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa celebrului model Cara Delevingne

La cererea Serenei, echipa V Starr a venit cu o soluție de design ieșită din cutie pentru a remodela ceea ce a fost odată un foaier clasic în stil Floridian și o cameră de zi formală, cu scaune frumoase, pe care nimeni nu le-a așezat, într-un spațiu de artă colorat cu piese excentrice expuse. „Când intri, e ca și cum ai intra într-o galerie de artă”, spune Serena. „Este partea mea preferată din casă. Este atât de unic. Nu am văzut niciodată așa ceva”, potrivit Architectural Digest.

Venus adaugă: „Nu sunt un fan al faptului că am doar spații pentru a le avea. Poate că unii oameni folosesc camerele lor de zi formale, dar noi nu o facem. Așa că am creat un spațiu pe care ea să-l poată folosi, să se bucure și să trăiască cu arta și să invite alte persoane să o absoarbă și să aibă acea conexiune emoțională imediat ce intri. Este un ton pentru restul casei”.

Acea intrare foarte mare se desfășoară apoi într-un plan aerisit, deschis, udat cu lumina soarelui care se revarsă din ferestrele înalte de 28 metri. Printre numeroasele caracteristici remarcabile ale casei se numără podelele încălzite în băi, o saună în sala de gimnastică, o cramă de dimensiunea unui mic apartament NYC, o terasă expansivă care oferă spații de locuit interioare / exterioare care au vedere la o piscină infinită, cu șezlonguri scufundate, Dulapul Serenei, de 620 de metri pătrați, a fost modelat după un spațiu de retail luxos și o cameră privată pentru trofee, care a adăpostit numeroasele premii ale sportivului superstar. Dar există o facilitate care este vizibil absentă: un teren de tenis, potrivit Arhitectural Digest.

În afară de tenis, tehnologie și construirea imperiului de modă, una dintre distracțiile preferate ale familiei Williams este karaoke. După ce a câștigat în Statele Unite, campionii mondiali sărbătoreau într-o cameră privată de karaoke de pe strada 50 din Manhattan. Serena trebuia să aibă una singură. Deci, chiar în afara galeriei, în spatele unei uși secrete deghizate ca un raft de cărți, se află o cameră de karaoke. Această facilitate neobișnuită are o scenă mică, o banchetă de catifea acvamarin de pluș și frunze, care încadrează un semn de neon care vrăjește sérérade, un tribut jucăuș pentru personajul de karaoke al Serenei.

Citește și: Case de vedete. Cum arată casa actriței Dakota Johnson

Desigur, ea și sora ei cântă chiar karaoke ca și cum ar fi un sport competitiv. Regulile casei? „Bohemian Rhapsody”. Fără „Love Shack”. Nu „voi supraviețui”. „Nu-l opriți pe Believin” potrivit Serenei și Venus, această cameră este rezervată doar „cântăreților serioși de karaoke”, potrivit Arhitectural Digest.

„Tuturor ne place să ne facem bine”, a declarat Venus. Toți prietenii noștri au aceeași atitudine de a iubi designul minunat, dar nu se iau prea în serios.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite