ADVERTISEMENT

Antonia, în cel mai sexy costum de baie! Orele de antrenament se văd perfect pe trupul solistei

Antonia, în cel mai sexy costum de baie/ Instagram
Antonia, în cel mai sexy costum de baie/ Instagram

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase soliste din industria muzicală românească, iar acest lucru nu poate fi contestat, căci artista postează deseori fotografii care îi lasă pe fani cu gura căscată. Recent, cântăreața în vârstă de 33 de ani, și-a expus silueta de invidiat într-un costum de baie extrem de sexy.

Logodnica lui Alex Velea le-a arătat fanilor săi de pe Instagram câteva fotografii din vacanță, însă trupul bine definit al Antonia a eclipsat oricare alt detaliu. Zeci de mii de fani s-au strâns pe rețelele de socializare pentru a-i aprecia fotografia și a-i complimenta formele voluptoase.

Citește și: Cum arată cea mai sexy bunică din lume. Reușește să cucerească orice bărbat la vârsta de 63 de ani

Îmbrăcată într-un costum de baie galben, format din două piese, cu un sutien și o pereche de bikini minusculi, Antonia a demonstrat încă o dată că orele petrecute în sala de fitness dau rezultate. Nici n-ai spune că frumoasa artistă a născut de trei ori. Așezată pe patul din camera de hotel, unde a fost cazată, Antonia și-a pus în evidență abdomenul plin de pătrățele și picioarele lungi și tonifiate, însă toate acestea au fost completate de un bronz ciocolatiu.

Antonia, secretul siluetei de invidiat

De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat care este secretului siluetei de invidiat pe care Antonia o afișează. Deși aceasta are un program încărcat, reușește să aibă timp și pentru ea, astfel arătând mereu impecabil.

Antonia nu ține diete drastice, dar are câteva reguli de la care nu se abate. Aceasta face foarte mult sport, aproape zilnic, cel puțin o oră, indiferent cât de ocupată este, iar pentru vară, artista apelează și la o serie de tratamente care elimină retenția de apă, depunerile adipoase, iar pielea devine mai fermă.

Citește și: O tânără a urmat programul de antrenament al lui Kim Kardashian pentru o zi întreagă. Ce a observat aceasta în decursul a 24 de ore

Este vorba despre un tratament de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală. Acesta activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime şi pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii şi a corpului. Elimină grăsimea localizată, produce colagen natural, elastină şi acid hialuronic.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite