Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Misteriosul caz nerezolvat al lui Brandon Swanson, a creat o nouă lege

Misteriosul caz nerezolvat al lui Brandon Swanson/ Unilad
Misteriosul caz nerezolvat al lui Brandon Swanson/ Unilad

Misteriosul caz nerezolvat al lui Brandon Swanson. Ciudata dispariție a unui tânăr de 19 ani, i-a făcut pe oficialii, din Statele Unite ale Americii, să instaureze o nouă lege.

Marți, 13 mai, 2008, în timp ce orașul Minnesota se apropia de miezul nopții, Brandon Swanson se întorsese de la o seară cu prietenii. Brusc, în timp ce conducea pe autostrada 68, mașina lui s-a blocat într-un șanț. Brandon i-a sunat pe părinții săi, Brian și Annette, la 1:15 dimineața, spunându-le că este undeva lângă Lynd și că trebuie să-l ia. Când, deodată, de nicăieri, tânărul a strigat: „Oh, la naiba!”.

Brandon a fost student în primul său an, la Minnesota West Community and Technical College, așa că, știa foarte bine zona. Când i s-a blocat mașina, el a conceput un plan pentru a-și întâlni părinții la marginea drumului. El își va aprinde farurile, părinții la fel, iar lucrurile ar fi trebuit să meargă ca unse.

Citește și: Orașul din America în care trăiește o singură persoană: „Atâta timp cât sunt în stare să fiu aici, aici îmi doresc cu adevărat să fiu”

Cu excepția faptului că, părinții lui Brandon nu l-au putut vedea, au stat la telefon cu fiul lor, aproximativ 47 de minute, timp în care îl căutau. La un moment dat, Brandon a decis că se va îndrepta spre ceea ce el credea că sunt luminile orașului Lynd, potrivit Unilad.

El a continuat să vorbească cu părinții săi, până când l-au auzit strigând „Oh, la naiba!”. A fost ultima dată când au auzit vocea fiului lor. Părinții îngrijorați, au continuat să-și caute fiul și, după ce nu l-au putut găsi, la ora 6:30, au mers la poliție să-l raporteze, ca fiind dispărut.

Poliția a spus că nu este ceva neobișnuit ca, tinerii să renunțe la rețea și să aștepte un timp, în cazul în care ar fi apărut. Cu toate acestea, atunci când înregistrările telefonice au arătat că Brandon era, de fapt, aproape de Porter, nu Lynd, părinții săi au început să se îngrijoreze.

Un demers făcut, cu scopul, de a-l căuta pe băiat, a început la ora 12:30, iar mașina lui a fost găsită pe marginea unui câmp, la nord de Taunton.

Nu a existat nicio deteriorare a mașinii sau semne că Brandon ar fi fost rănit. Cu toate acestea, corpul băiatului nu a fost găsit niciodată. Câinii adulmecători au fost folosiți pentru a încerca să-i urmărească calea, dar nici măcar aceștia nu au găsit nimic.

Citește și: Descoperirea șocantă făcută de un cuplu în propria casă. Fostul proprietar le-a lăsat un bilet din 1970 care arăta prețul real al casei

Până în prezent, nu este încă clar ce s-a întâmplat cu Brandon, unele teorii sugerează că a căzut într-un corp de apă, în timp ce mergea înainte, sau că a murit de hipotermie.

Acest lucru nu a fost confirmat, iar șeriful comitatului Yellow Medicine, Bill Cars, a declarat că zona vastă din apropierea locului în care s-a blocat mașina lui Brandon, a făcut lucrurile mai dificile: „Este o zonă imensă. Dacă luați acea zonă imediată în care a fost mașina și apoi intervalul de timp în care vorbea la telefon cu părinții săi, cine știe în ce direcție a mers și cât de departe a călătorit?”.

Cu toate acestea, misterul cazului i-a condus pe părinții săi, la creerea Legii lui Brandon, care a fost sponsorizată de liderul minorității Casei Albe, Marty Seifert. Legea cere ofițerilor să preia, fără întârziere, raportul unei persoane dispărute, după ce au fost anunțați de o dispariție.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite