Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum este preparată, de fapt, ceapa la McDonald’s. Un angajat a divulgat secretul gustului de neegalat

Cum este preparată, de fapt, ceapa la McDonald’s/ Freepik
Cum este preparată, de fapt, ceapa la McDonald’s/ Freepik

Un angajat al companiei McDonald’s, pe nume Justin, a explicat pe contul său de TikTok cum anume pregătește personalul ceapa pentru burgeri, iar oamenii au rămas uimiți de metoda care este folosită, în mod obișnuit în industria alimentară.

În zilele noastre, se pare că angajații McDonald’s expun întotdeauna „secretele” companiei în mediul online. Cel mai recent pont, din spatele bucătăriei fast-food-ului, sosește de la utilizatorul TikTok, denumit @justinalbert19, care a elaborat modul în care personalul „pregătește ceapa”, într-un clip care a fost vizualizat de milioane de ori, potrivit Mirror.

Citește și: Transformarea plasticului în mâncare, ultima invenție a savanților. Peste 90% din plasticul produs în ultimii 70 de ani nu a fost niciodată reciclat

”Cum pregătim ceapa la McDonald’s”, a scris tânărul în dreptul imaginilor. În videoclip, Justin a dezvăluit că ceapa pe care o folosesc în burgerii pe care îi cunoaștem și îi iubim este pre-pregătită.

@justinalbert19

repost : how mcdonalds onions are made! #mcdonalds #foryoupage #fyp 😁👍

♬ original sound – justin albert

Acum, acest lucru ar putea să nu fie o surpriză pentru mulți fani ai restaurantului McDonald’s, dar metoda pe care a susținut că au folosit-o îi face pe oameni să amețească sau să le fie greață. Justin a mai susținut și că aceste cepe sunt deshidratate. Procesul de deshidratare a alimentelor implică îndepărtarea întregii umidități pentru a o păstra. În videoclip, Justin adaugă și informația că, ceapa deshidratată se adaugă și o amestecă într-o altă oală cu gheață. Apoi, se umple cu apă și se amestecă. Odată ce amestecul este gros, se pune un capac deasupra și sunt gata de utilizare.

Citește și: Ziua Internațională a Sandwich-ului. Istoria celui mai rapid fel de mâncare

Câțiva utilizatori nu s-au putut abține și au lăsat comentarii: „Este o glumă?”/ „Nu știu la ce să mă aștept de la acest pont”/ „Nici măcar nu mănânc McDonald’s, dar încă îmi este greață când văd asta”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite