Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Baba Vanga, profeții pentru anul 2023. Ce preziceri a făcut clarvăzătoare despre anul care vine

Baba Vanga
Baba Vanga

Ca în fiecare an, Baba Vanga a făcut preziceri și despre anul 2023. Pe lista lucrurilor care se vor întâmpla anul viitor, se află și o invazie extraterestră, o furtună solară puternică și o explozie nucleară.

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, conform Mirror. În timp ce mulți vor spera la niște vremuri mai bune, predicțiile lui Baba Vanga sunt sumbre.

Citește și: Ce se va întâmpla cu pensiile de la 1 ianuarie 2023. Câți bani vor primi bătrânii

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot ea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina. Baba Vanga ar fi susținut că anul următor extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric o perioadă.

Dar acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până acum, prezisă tot de Baba Vanga. Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023.

Citește și: Taxele cresc de la 1 ianuarie 2023. Câți bani vor scoate românii din buzunar pentru vacanțe și ieșiri în oraș

Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite