Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Temperaturi peste cele normale până spre sfârşitul lunii septembrie
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Meteorologii anunţă temperaturi peste cele normale până spre sfârşitul lunii septembrie

Prognoză meteo/ Pexels
Prognoză meteo/ Pexels

Meteorologii anunţă temperaturi peste cele normale până spre sfârşitul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării. Conform prognozei pentru următoarele patru săptămâni, în cea de a doua jumătate a lui septembrie, în regiunile estice şi sud-estice se vor înregistra temperaturi mai ridicate.

Săptămâna 28.08.2023 – 04.09.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice.

Citește și: Canicula ne afectează vederea. Efectele temperaturilor ridicate asupra ochilor

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice şi local în cele vestice, centrale, sudice şi estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.09.2023 – 11.09.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 11.09.2023 – 18.09.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Citește și: De ce nu ar trebui să mănânci niciodată sparanghel pe căldură. Smoothie-urile sunt la fel de periculoase

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Cantitățile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite