Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo luni, 22 august 2022. Canicula se întoarce în aceste zone din România

Prognoză meteo luni, 22 august 2022/ Freepik
Prognoză meteo luni, 22 august 2022/ Freepik

Prognoză meteo luni, 22 august 2022. Vremea va fi în general bună pentru această perioadă a anului. Meteorologii au emis prognoza pentru astăzi, menționând că temperaturile vor continua să fie ridicate în toată țara.

Prognoză meteo luni, 22 august 2022, în țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo pentru luni, 22 august 2022. Potrivit acesteia, temperaturile vor continua să fie ridicate în toată țara. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări, cu posibile ploi sau descărcări electrice.

Prognoză meteo luni, 22 august 2022, în București

Astăzi, vremea o rămână călduroasă în București. Cerul va fi acoperit de nori răzleți și este posibil să apară condiții de ploi scurte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 33 grade Celsius, iar temperaturile minime vor atinge valori de 20 și 24 grade Celsius. Vremea se menţine călduroasă şi vom resimți stresul termic accentuat. Pe parcursul zilei vor fi ceva înnorări şi sunt şanse mari să plouă.

Prognoză meteo luni, 22 august 2022, la mare și la munte

La mare s-ar putea să mai vină doi-trei stropi de ploaie, pe timpul zilei. Căldura devine sufocantă după prânz, iar briza va fi activă. Temperaturile ajung la 31 de grade în aer şi 25 de grade în apă.

La munte, vremea se mai răcorește puţin şi rămâne instabilă. O să plouă torenţial, pe arii extinse, mai ales în Occidentali şi în Meridionali, pe unde se vor acumula încă 30-80 de litri de apă pe metru pătrat. Îndeosebi în masivele vestice şi sud-vestice vin alte averse abundente, însoțite de descărcări electrice, vijelii şi grindină, care vor lăsa în urma cantităţi mari de apă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite