Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 8 septembrie 2022. Vremea caldă se întoarce

Prognoză meteo 8 septembrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo 8 septembrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo 8 septembrie 2022. Vremea caldă se întoarce. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade Celsius în România, pe parcursul zilei de joi.

Prognoză meteo 8 septembrie 2022 în țară

Vremea se încălzește joi, pe 8 septembrie, astfel încât vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă din an. În timpul zilei de 8 septembrie 2022 va ploua slab pe la munte și în Sud-Estul României. În timpul nopții norii se vor înmulți și vom avea parte de averse în bună parte din țară.

Vestul, nord-vestul, centrul și nordul României vor avea averse însoțite de descarcerări electrice. Temperaturile maxime în ziua de 8 septembrie 2022 se vor încadra între 23 și 31 de grade Celsius în toată țara.

Prognoză meteo 8 septembrie 2022 în București

Meteorologii anunță că vor mai fi zile care ne vor aminti de vară, iar ziua de 8 septembrie este una dintre ele. În Capitală mercurul din termometre va ajunge până la 31 de grade în orele după-amiezii. Pe parcursul zilei de 8 septembrie cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, potrivit ANM.

Vremea va fi frumoasă, cerul mai mult senin și soarele va fi prezent întreaga zi. După lăsarea serii, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 15 grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite