Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 8 noiembrie 2022. Iată cum va fi vremea astăzi

Prognoza meteo 8 noiembrie 2022/ Pexels
Prognoza meteo 8 noiembrie 2022/ Pexels

Prognoza meteo 8 noiembrie 2022. În majoritatea zonelor țării, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale specifice primei decade ale lunii noiembrie.

Prognoza meteo 8 noiembrie 2022 în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe sau burniță în prima parte a zilei în regiunile intracarpatice şi la munte, iar noaptea local se va forma nebulozitate stratiformă în zonele joase de relief.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 1 şi 9 grade. Dimineaţa, dar în special în a doua parte a nopții, pe alocuri se va semnala ceață, potrivit ANM.

Prognoza meteo 8 noiembrie 2022 în București

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

În Capitală, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate față de mediile multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, dar cu probabilitate de nori joși sau ceață spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 5 – 7 grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite