Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 7 noiembrie 2022. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit

Prognoză meteo 7 noiembrie 2022/ Unsplash
Prognoză meteo 7 noiembrie 2022/ Unsplash

Prognoză meteo 7 noiembrie 2022. Vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării.

Prognoză meteo 7 noiembrie 2022 în țară

Va ploua local în vestul și în nordul teritoriului, iar ziua și în sud-vest, iar în rest ploi slabe sau burniță vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 7 noiembrie 2022 în București

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

În Capitală, deși în scădere ușoară, valorile termice se vor menține peste cele climatologic specifice în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 7 – 8 grade.

Te-ar putea interesa și