Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022. Vânt și ploi abundente în cea mai mare parte din țară

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 23 noiembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022. Miercuri înnorările vor fi persistente, plouă slab în jumătatea estică a țării, dar s-ar putea să vină câțiva stropi de ploaie și prin vest.

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022 în țară

Vremea se va încălzi, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în ultima decadă a lunii noiembrie, exceptând nordul Moldovei unde se vor menține apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile vestice, sudice și local în rest. La munte, pe creste, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali și local în extremitățile de sud-vest și sud-est.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei și 18 grade pe litoral, iar cele minime în general între 0 și 10 grade. Pe alocuri se va semnala ceață, cu probabilitate mai mare în cursul nopții în zonele joase din sud, est și centru, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022 în București

Valorile termice, în creștere față de intervalul anterior, se vor situa cu mult peste cele obișnuite în ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14 -15 grade, iar cea minimă de 4 – 6 grade. În a doua parte a intervalului se va forma ceață.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Prognoză meteo 23 noiembrie 2022 la munte

Vremea se încălzește și în zonele de munte. Domină atmosfera închisă și o să plouă puțin în Orientali și în Carpații de Curbură. Vântul bate mai tare pe creste și, tot acolo, dimineața o să fie lapoviță sau ninsoare.

Te-ar putea interesa și