Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022. Vremea rămâne caldă și în ziua de astăzi

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022/ Pixabay
Prognoză meteo 2 noiembrie 2022/ Pixabay

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022. Miercuri vremea rămâne caldă, iar în sud şi în sud-est, temperaturile continuă să crească şi ajung la valori mai potrivite pentru o zi de vară.

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022 în țară

În zona intracarpatică va fi cam înnorat şi s-ar putea să picure trecător. În rest avem vreme frumoasă şi cer mai mult senin în ţinuturile sudice. Maximele pornesc de la 13 – 14 grade în Crișana şi în nordul Transilvaniei şi ating 27…28 de grade prin Oltenia şi Muntenia.

În Dobrogea şi în Bărăgan avem vreme frumoasă cu mult soare însă mai spre seară şi la noapte se mai adună norii şi s-ar putea să picure puţin în estul Munteniei şi în Dobrogea. Temperaturile cresc faţă de marși şi depăşesc cu mult valorile obişnuite. Ajung pe la 26 de grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. Nu sunt anunţate ploi; norii vor fi rari pe timpul zilei, iar maximele se opresc pe la 24 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 3 – 4 grade peste cele de ieri. Vântul va fi mai insistent, iar la noapte se mai aduna norii şi sunt posibile câteva ploi slabe.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, este ceaţă la începutul zilei şi e posibil să burniţeze să plouă slab. Mai târziu se arată puţin şi soarele, iar temperaturile se opresc pe la 17 grade. În vestul ţării avem o dimineaţă destul de neplăcută cu ceață densă în unele zone. Cerul se mai degajează după prânz, iar maximele ajung pe la 18-19 grade, potrivit stirileprotv.ro.

În Transilvania acum dimineaţă este ceață densă mai ales în depresiuni. Peste zi atmosfera va fi schimbătoare, apare şi soarele printre nori, iar temperaturile cresc şi ajung pe la 20-21 de grade în vestul provinciei. Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosferă plăcută, însă vântul devine mai insistent. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 26 de grade – valori ridicate pentru luna noiembrie. În ţinuturile sudice, se anunţă vreme frumoasă, cu cer mai mult senin şi temperaturi nefiresc de mari pentru această dată. După prânz se ating 28 de grade în Lunca Dunării.

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022 în București

În Capitală, miercuri o să fie nefiresc de cald pentru început de noiembrie. O să avem o zi însorită, cu un pic de vânt şi 27 de grade pe la amiază.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Prognoză meteo 2 noiembrie 2022 la munte

Vreme caldă găsim şi în zonele de munte, îndeosebi în Carpaţii Meridionali. Dimineaţa apar ceva înnorări, iar la noapte s-ar putea să plouă slab în Carpaţii Orientali. Între timp avem o zi destul de plăcută, soare şi un vânt mai intens pe crestele montane.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite