Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 15 noiembrie 2022. Vremea se anunță mai mohorâtă astăzi

Prognoză meteo 15 noiembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 15 noiembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 15 noiembrie 2022. În est şi în sud-est se anunţă o zi cam mohorâtă, cu înnorări şi condiţii de burnița, iar în primele ore avem ceață densă în foarte multe zone.

Prognoză meteo 15 noiembrie 2022 în țară

Valorile termice, fără variații semnificative față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe suprafețe mici cu ceață – în prima parte a zilei și noaptea – în zonele joase de relief.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 8 grade, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 15 noiembrie 2022 în București

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Mai ales în prima parte a zilei va fi nebulozitate joasă persistentă, apoi cerul va deveni variabil, dar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12 – 13 grade, iar cea minimă de 2 – 4 grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite