ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022. Vremea se schimbă începând de vineri

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022. Vremea se schimbă începând de vineri/ Freepik
Prognoză meteo 11 noiembrie 2022. Vremea se schimbă începând de vineri/ Freepik

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022. Vremea se va răci în sudul şi estul țării, unde cerul va fi mai mult noros şi local va ploua.

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022 în țară

În celelalte regiuni valorile termice vor scădea uşor, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar izolat, în prima parte a intervalului. La altitudini de peste 1800 m vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, iar pe parcursul zilei, pe alocuri şi la viteze mai mici şi în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade pe litoral. Dimineaţa şi mai ales noaptea, pe suprafețe mici va fi ceață, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022 în București

Vremea se va răci, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6 – 9 grade.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Prognoză meteo 11 noiembrie 2022 la munte

Temperaturile scad și în zonele montane. Cerul va fi înnorat și o să plouă, mai ales în masivele sudice. Pe creste o să cadă lapoviță și ninsoare, iar vântul o să bată mai tare în zona înalta din Meridionali și Carpații de Curbură.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite