Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022. Vremea va fi în continuarea caldă pentru această perioadă

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022/ Unsplash
Prognoză meteo 10 noiembrie 2022/ Unsplash

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022. Vremea va fi caldă pentru această dată, iar pe parcursul zilei şi în general va fi una frumoasă, cu cer variabil.

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022 în țară

Nebulozitatea prezentă în prima parte a intervalului în regiunile nord-vestice va determina pe arii restrânse ploi slabe, apoi se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar ploi se vor semnala în Transilvania, în Maramureş, în Moldova, local în Oltenia şi pe suprafețe mai mici în Banat, Crișana şi Muntenia. La altitudini în general de peste 1800 m, trecător, vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde la rafală se vor depăși viteze de 55…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade. Pe alocuri, mai ales la începutul zilei, va fi ceață.

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022 în București

Vremea se va menţine caldă. Pe parcursul zilei, în primele ore, vor fi condiţii pentru nori joși sau ceață, apoi cerul va fi mai mult senin. Noaptea se va înnora treptat. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 18 – 19 grade, iar cea minimă de 7 – 8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Prognoză meteo 10 noiembrie 2022 la munte

Atmosferă plăcută și temperaturi ridicate găsim și la munte. Pe seară și la noapte, înnorările se extind în majoritatea masivelor și o să plouă pe arii extinse, iar la altitudini mari ninge sau cade lapoviță. Vântul suflă tare pe creste, cu peste 60 de km/h.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite