Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Steve Wozniak, cofondatorul Apple, a leșinat și a fost spitalizat în Mexic

Steve Wozniak
Steve Wozniak

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a fost spitalizat miercuri în Ciudat de Mexico, a declarat pentru CNN Español o sursă din cadrul organizatorilor World Business Forum (WBF), eveniment la care acesta participa în capitala Mexicului.

Wozniak, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la spital la ora locală 15.00, după ce a leşinat cu câteva minute înainte de participarea sa la eveniment, relatează News.ro.

Citește și: Fiica lui Steve Jobs își bate joc de noul iPhone 14 al companiei tatălui său. Tânără a postat un meme care sugerează că modelul este exact ca cel de anul trecut

Steve Wozniak este geniul tehnologic din spatele primelor computere Apple, care a lucrat alături de Steve Jobs pentru a lansa şi dezvolta compania.

Wozniak, sau „Woz”, aşa cum este cunoscut în cercurile din Silicon Valley, a proiectat faimoasele computere Apple I şi Apple II, care au revoluţionat informatica personală şi au impus Apple ca lider de piaţă. Wozniak a fost inginerul tehnic din spatele acestor sisteme, în timp ce Jobs a servit ca vizionar şi expert în marketing. Cei doi au co-fondat Apple, acum cea mai valoroasă companie din lume, în garajul californian al lui Jobs, în 1976.

Citește și: Apple va avea încărcătorul de tip USB-C. Motivul pentru care compania a luat această decizie: „Nu avem de ales”

Steve Jobs a murit în octombrie 2011, la 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite