Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg anunță schimbări la WhatsApp. Ce vor putea să facă utilizatorii dacă au două cartele SIM

WhatsApp/ Pixabay
WhatsApp/ Pixabay

În curând, utilizatorii care dețin două conturi WhatsApp vor putea să le folosească pe același telefon, în cazul în care dispun de două cartele SIM. Această noutate a fost anunțată de Mark Zuckerberg însuși, care a dezvăluit că WhatsApp va introduce suport pentru două conturi ce pot fi utilizate simultan pe același dispozitiv mobil.

Această viitoare funcționalitate va permite utilizatorilor să facă trecerea ușor între cele două conturi folosite, asemănându-se astfel cu modul în care multiple conturi sunt gestionate pe celelalte platforme sociale deținute de compania Meta.

Citește și: WhatsApp pregătește lansarea unui design nou. Ce schimbări aduce compania

Suportul pentru două conturi WhatsApp va fi de ajutor celor care utilizează aplicația atât în scopuri personale, cât și profesionale, având pentru fiecare dintre ele un profil distinct.

Așadar, un utilizator poate activa profilul profesional atunci când folosește WhatsApp în scopuri legate de muncă, iar apoi trece la profilul personal atunci când dorește să comunice cu prietenii și familia.

Pentru a beneficia de această funcționalitate, utilizatorii trebuie să aibă două numere de telefon atribuite de două cartele SIM diferite, deoarece autentificarea profilurilor se realizează încă prin intermediul codurilor trimise prin SMS către numerele de telefon asociate fiecărui cont.

Citește și: WhatsApp lansează o nouă funcţie de securizare a conversațiilor. Ce este Chat Lock și cum funcționează

Suportul pentru două conturi WhatsApp, care pot fi utilizate pe un singur telefon, va fi lansat mai întâi pe dispozitivele Android, urmând ca ulterior să fie disponibil și pe iPhone.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite