ADVERTISEMENT

Suporterii din Ecuador i-au oripilat pe arabi la pauza meciului cu Qatar. Ce au scandat aceștia

Campionat Mondial Qatar
Campionat Mondial Qatar

Qatar – Ecuador (0-2) a fost meciul de deschidere al Campionatului Mondial de fotbal, ediția 2022, prima desfășurată într-o țară arabă. Ecuadorul n-a avut mari probleme în se impune pe gazon, dubla lui Enner Valencia făcând diferența pe gazon.

Meciul a fost marcat de un moment amuzant la pauză, când cei aproape 5000 de fani ai Ecuadorului au început să scandeze “Queremos cerveza, queremos cerveza”, adică „Vrem bere, Vrem bere!”, spre satisfacția suporterilor neutri și stupoare celor ai gazdelor.

Citește și: Moment viral în timpul unui meci de fotbal. Partida a fost atât de plictisitoare, încât un câine a adormit pe peluză, printre jucători

După cum se știe, Qatarul a interzis vânzarea berii pe stadioane, cu doar câteva zile înaintea începerii Cupei Mondiale.

De asemenea, un fan al Ecuadorului i-a ironizat pe suporterii echipei gazdă, făcându-le ostentativ semnul banilor cu mâna. „Money! Money!”, le-a strigat acesta, până când un suporter al Qatarului din spate i-a strigat să tacă din gură și să stea jos. Lucrurile s-au mai relaxat la pauză, iar fanii respectivi s-au împăcat.

Naționala Qatarului, premieră negativă în istoria Campionatului Mondial

A 22-a ediție a Campionatului Mondial de fotbal a început cu meciul Qatar- Ecuador 0-2, disputat aseară la Doha. Diferența valorică dintre cele două echipe a fost clară, iar Qatarul a bifat o premieră negativă în istoria Cupei Mondiale, relatează ziare.com.

Citește și: Cristiano Ronaldo, nemulțumit de antrenorul Ten Hag. Reacția sportivului a devenit virală

Este pentru prima dată când o țară gazdă pierde meciul inaugural al competiției. În 2018, la Mondialul din Rusia, gazdele au învins cu 5-0 Arabia Saudită. Qatar mai are de jucat în Grupa A cu Senegal și Olanda.

Astăzi sunt programate partidele: Anglia – Iran (ora 16.00), Senegal – Olanda (ora 19.00) și SUA – Țara Galilor (ora 22.00)

Te-ar putea interesa și