Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Moment viral în timpul unui meci de fotbal. Partida a fost atât de plictisitoare, încât un câine a adormit pe peluză, printre jucători

Câine dormind pe peluza unui meci de fotbal, în timpul meciului/ Twitter
Câine dormind pe peluza unui meci de fotbal, în timpul meciului/ Twitter

Un câine a furat inimile fanilor din fotbal, după ce a adormit în timpul unui meci din Paraguay. Prima repriză a confruntării dintre echipele Sol de America și Guarani a fost atât de plictisitoare, nefiind dat niciun gol, încât un câine a decis să tragă un pui de somn pe gazon. Jocul a trebuit să fie oprit temporar în timp ce un tânăr care lucra în organizare încerca să trezească patrupedul.

În timpul pauzei, jucătorii au plecat la vestiare, iar câinele a prins momentul și a intrat pe teren un a dormit liniștit timp de 15 minute, provocând o întârziere. Atunci când meciul a reînceput, atât jucătorii, cât și telespectatorii au rămas uimiți când au văzut patrupedul întins pe gazon. Imaginile au fost surprinse de televiziunile care au difuzat meciul, devenind virale pe rețelele de socializare.

Arbitrul a decis să aștepte înainte de a da startul la meci, iar un tânăr care făcea parte din echipa de organizare a stadionului Luis Alfonso Giagni unde s-a ținut meciul a fost însărcinat să-l scoată cu grijă de pe teren, astfel meciul să poată fi reluat.

Din fericire, în repriza a doua meciul a devenit mai incitant, Duma marcând un penalty și asigurând o victorie de 1-0, oferind publicului ceva de aclamat, chiar dacă mulți dintre spectatori vorbeau amuzați despre incidentul cu patrupedul pe teren.

Nu este prima dată când un câine fură atenția jucătorilor la un meci de fotbal. Un cățel pe nume Myra a devenit a fost în centrul atenției atunci când Everton a învins-o pe Chelsea în luna mai a acestui an. Cățelușa se afla la o plimbare cu stăpânii săi Jasmine Priest și Reece Van-Aston-Kerrigan, atunci când drumul lor a fost blocat de un aval de suporteri ai echipei Everton. Stăpânii au decis să o ridice pe cățelușa lor deasupra capetelor pentru a ține în siguranță, atrăgând astfel toată atenția mulțimii.

„Toată lumea aplauda și aclama. Nu am mai văzut așa ceva până acum”, a spus Jasmine.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite