ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, nemulțumit de antrenorul Ten Hag. Reacția sportivului a devenit virală

Cristiano Ronaldo/ Foto: manchestereveningnews.co.uk
Cristiano Ronaldo/ Foto: manchestereveningnews.co.uk

Cristiano Ronaldo și-a sfidat antrenorul în timpul meciului dintre Manchester United și Tottenham. Fotbalistul nu a mai așteptat finalul partidei de Old Trafford și s-a dus glonț spre vestiare în minutul 90.

După patru meciuri în care a fost titular, în campionat și în cupele europene, portughezul s-a trezit din nou pe bancă. Nemulțumit că antrenorul lui Manchester United, Erik Ten Hag, nu l-a folosit nici măcar un minut, Ronaldo s-a grăbit să ajungă în vestiare înainte de încheierea partidei. Mai mult, se pare că portughezul n-a mai așteptat revenirea colegilor săi de pe teren și ar fi plecat direct spre casă.

Citește și: Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. Modul impresionant prin care artista a făcut anunțul

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, Erik ten Hag, a spus că va rezolva joi disputa cu Cristiano Ronaldo, care nu a fost folosit la meciul cu Tottenham (2-0) şi care a plecat la vestiare înainte de finalul jocului, conform DPA.

„Nu am fost atent la asta, voi rezolva situația mâine. Vreau să mă concentrez pe echipă, a fost o performanță magnifică a echipei. L-am văzut plecând, nu am vorbit cu el după asta. Azi mă bucur de această performanță şi vom celebra victoria, iar apoi ne vom recupera pentru marele meci cu Chelsea şi de asta Premier League este atât de pasionant”, a spus ten Hag după meci.

Citește și: Lista campionilor din România este uriașă! Federația Română de Canotaj se laudă cu nouă medalii câștigate la Balcaniada de juniori

Este pentru a doua oară când Ronaldo părăsește un meci al lui United fără permisiunea lui Ten Hag. În iulie, fotbalistul în vârstă de 37 de ani a ieșit de pe Old Trafford la pauză, după ce a fost înlocuit într-un amical din pre-sezon cu Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo este supărat că antrenorul nu se bazează mai mult pe el. Are 37 de ani și ar vrea să pregătească foarte bine Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, care poate fi ultimul turneu final din cariera lui. Gary Lineker și Micah Richards îi înțeleg frustrarea, dar nu sunt de acord cu faptul că a plecat la cabine când meciul nu se terminase, potrivit playtech.ro.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite